Aydın - Çerçioğlu'ndan Sucuk Ekmek İkramı - Son Dakika
Güncel

Aydın - Çerçioğlu'ndan Sucuk Ekmek İkramı

Aydın - Çerçioğlu\'ndan Sucuk Ekmek İkramı

Çerçioğlu'ndan sucuk ekmek ikramı AYDIN'ın İncirliova İlçesi'nde Ege Et'in açılışına katılan CHP'li Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, vatandaşlara sucuk ekmek ikram etti.

13.05.2015 16:46

Çerçioğlu'ndan sucuk ekmek ikramı

AYDIN'ın İncirliova İlçesi'nde Ege Et'in açılışına katılan CHP'li Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, vatandaşlara sucuk ekmek ikram etti.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu Ege Et'in 6'ncı şubesini İncirliova'da mehteran takımının gösterilerinin ardından hizmete açtı. Özlem Çerçioğlu tezgahın başına geçerek vatandaşlara kendi elleriyle sucuk ekmek ikram etti. Çerçioğlu'nun elinden sucum ekmek almak isteyenler izdihama neden oldu. Büyükşehir Belediyesi'ne ait Ege Et'in 6'ncı şubesinin açılış kurdelesi, dualar eşliğinde Başkan Çerçioğlu ve CHP Aydın Milletvekili ve milletvekili adayı Metin Lütfi Baydar tarafından kesildi.

Ege Et'in Aydın'da et satış rekoru kıracağını vurgulayan Özlem Çerçioğlu, "Ege Et yıllardan beri bu memlekette vardı. Ama vatandaşla hiç biraraya gelemedi. Önemli olan üreticiden alıp tüketiciye hijyenik ve ekonomik bir şekilde ulaştırmak. İşte biz bunu gerçekleştiriyoruz. Ege Et'i ilk başta kuranlar çok güzel yatırım yapmışlar ancak bu güzel yatırımı vatandaşa aktaramamışlar. Ege Et Aydın'da tarihinin rekorunu kıracak" dedi.

"EGE ET HER İLÇEDE AÇILACAK"

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin Türkiye'deki belediyeler içinde sosyal belediyeciliği en iyi yapan belediye olduğunu vurgulayan Çerçioğlu, "Belediyeler kaldırım yapar, altyapı yapar bunlar benim için çok önemli değil. Zaten bir belediyenin yapması gereken işlerdir. Önemli olan sosyal belediyeciliktir, halkın yaşantısını kolaylaştırmaktır. Aydın Büyükşehir Belediyesi yaptığı çalışmalarla Türkiye'deki en iyi sosyal belediyeciliğin önünü açıyor. Bugün İncirliova'da 6'ncısını açtığımız Ege Et'i yarın Söke, daha sonrasında Germencik, Didim ve diğer ilçelerde hizmete açacağız. Çine'de büyükbaş hayvanlar yetiştirerek etin damak tadında olmasını sağlıyoruz" dedi.

Burhan CEYHAN/ İNCİRLİOVA (Aydın), (DHA)

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Aydın - Çerçioğlu'ndan Sucuk Ekmek İkramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement