Aziziyeli Gençlerden Moldova Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Aziziyeli Gençlerden Moldova Ziyareti

Aziziyeli Gençlerden Moldova Ziyareti

Aziziye Kaymakamlığı Proje Ofisince 2015 Erasmus+ Gençlik Projeleri kapsamında ortak olunan ve İngiltere Ulusal Ajansı tarafından onaylanan “The Entrepreneur Ship” isimli projenin hareketliliği 30 Eylül-7 Ekim 2015 tarihleri arasında Kişinev, Moldova’da gerçekleşti.

06.11.2015 15:50

Aziziye Kaymakamlığı Proje Ofisince 2015 Erasmus+ Gençlik Projeleri kapsamında ortak olunan ve İngiltere Ulusal Ajansı tarafından onaylanan "The Entrepreneur Ship" isimli projenin hareketliliği 30 Eylül-7 Ekim 2015 tarihleri arasında Kişinev, Moldova'da gerçekleşti.

İngiltere, Danimarka, İtalya, Bulgaristan, Romanya, Moldova, Ermenistan, Ukrayna, Gürcistan, Azerbaycan, Belarus ve Türkiye'den toplamda 35 katılımcının yer aldığı iletişim kurma seminerinde kurumlar girişimcilik konusunda yaptıkları projeleri ve çalışmaları tanıttı. Eğitmenler tarafından Girişimcilik, işletme modelleri ve Erasmus+ projeleri hakkında bilgiler verildi. Düzenlenen Uluslararası Kültür Gecesi'nde katılımcılar Ülkelerini tanıttı, geleneksel yiyecek ve içeceklerini ikram etti ve Ulusal Danslarını öğretti. Kurumlar gelecekte girişimcilik konusunda ortak neler yapılabileceği konusunda görüşlerini beyan ederek bu konudaki tecrübelerini paylaştı.

Önümüzdeki dönemlerde Ulusal Ajanslara sunulmak üzere projelerin taslakları hazırlanarak hareketlilik tamamlandı. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aziziyeli Gençlerden Moldova Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement