Badminton Bölge Şampiyonası Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

Badminton Bölge Şampiyonası Sona Erdi

Badminton Bölge Şampiyonası Sona Erdi

Bitlis’in Ahlat ilçesinde düzenlenen 2013-2014 okullar arası Badminton Bölge Şampiyonası oynanan final müsabakaları ile sona erdi.

22.01.2014 15:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bitlis'in Ahlat ilçesinde düzenlenen 2013-2014 okullar arası Badminton Bölge Şampiyonası oynanan final müsabakaları ile sona erdi.

Ahlat Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü'nde başlayan ve 3 gün devam eden müsabakalar, bugün oynanan final maçlarıyla birlikte sona erdi. Turnuvanın ardından dereceye giren sporculara Ahlat Kaymakamı Osman Dölek ve protokol tarafından madalya ve kupaları verildi. Daha sonra konu ile ilgili kısa bir açıklama yapan Bitlis Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Medeni Öztaş, toplam 14 ilden gelen 108 sporcunun katılımıyla Ahlat'ta yapılan turnuvanın sorunsuz ve oldukça güzel bir şekilde sona erdiğini ifade ederek, emeği geçen herkese teşekkür ettiğini söyledi.

Turnuva sonunda erkekler kategorisinde 1'inci Van Özel Adalı Anadolu lisesi, 2. Muş Teknik Endüstri Lisesi, 3. Mardin Ömerli Mehmet Kavak Lisesi, 4. Şırnak Merkez Spor Lisesi oldu.

Kızlar kategorisinde ise 1. Elazığ Kaya Karakaya Spor Lisesi, 2. Şırnak Merkez Spor Lisesi, 3. Van Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi, 4. Adıyaman Besni Ticaret Meslek Lisesi oldu. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Badminton Bölge Şampiyonası Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement