Bağlum Mahallesi İftar Coşkusunu Birlikte Yaşadı - Son Dakika
Yerel

Bağlum Mahallesi İftar Coşkusunu Birlikte Yaşadı

Keçiören Belediyesi, bu defa AK Parti Ankara İl Kadın Kollarının düzenlediği Bağlum Mahallesi iftarına ev sahipliği yaptı.

10.07.2015 12:31  Güncelleme: 13:16

Ramazan ayı boyunca mahalle iftarlarını sürdürerek vatandaşlara aynı sofrada oruç açma mutluluğunu yaşatan Keçiören Belediyesi, bu defa AK Parti Ankara İl Kadın Kolları'nın düzenlediği Bağlum Mahallesi iftarına ev sahipliği yaptı.

Seyit Abdülhakim Arvasi Hazretleri'nin manevi huzurunda, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'ın ev sahipliğinde düzenlenen iftara Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç'ın eşi Münevver Arınç, AK Parti Ankara Milletvekili Tülay Selamoğlu, AK Parti Elazığ Milletvekili Serpil Bulut, AK Parti Ankara İl Kadın Kolları Başkanı Mualla Varol, AK Parti Keçiören Kadın Kolları Başkanı Canan Baran İzgi, Belediye Başkanının eşi Hatice Ak ve annesi Lütfiye Ak, Keçiören TOGEM Başkanı Ayten Aydın ve çok sayıda mahalleli katıldı. Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda konuşan Tülay Selamoğlu, Kadın Kolları'nın düzenlediği ve Keçiören Belediyesi'nin ev sahipliğini yaptığı bu iftar sofrasında bulunmaktan çok mutlu olduğunu belirterek, "Mübarek Ramazan-ı Şerif'te tutmuş olduğumuz oruçlar ile susuzluk ve açlık hislerini daha iyi anlıyoruz. Çevremizde ve dünyada zor durumda olan mazlum kardeşlerimize yardım etmek için elimizden geleni yapıyoruz. Cenab-ı Allah bu millete yokluk, savaş, ülkesizlik ve bayraksızlık göstermesin" dedi.

"Ülkemizin nadide köşelerinden, evliyalar diyarı Harput'tan yine evliyalar diyarı Bağlum'a selamlar getirdim" diyerek söze başlayan Serpil Bulut ise, "Rabbim inşallah tek suçu Müslüman olmak olan kardeşlerimizi zalimlerin zulmünden kurtarır. Değerlerimizi kaybetmeden kıymetini bilenlerden olmayı diliyorum" diye konuştu.

"RAMAZAN BİTERKEN HÜZÜN BASIYOR"

Belediye Başkanı Mustafa Ak da, düzenlenen mahalle iftarında Bağlumlular'a misafir olduklarını ifade ederek, "Aynı sofrada birlikte Ramazan'ı huşu içerisinde idrak ettik. Mübarek Ramazan-ı Şerif bitmek üzereyken bizleri hüzün basıyor. Cehennem azabından kurtulma günlerine girdiğimiz bugünlerde birbirimiz için dua edelim. Bağlum'un manevi değeri bizim için çok büyüktür. Bunun için her Ramazan ayında iftar düzenliyoruz. Ama bu yıl il kadın kollarımız düzenlemek istediler" diye konuştu.

İftara Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu'nun da geleceğini, ancak ani bir programının çıktığını söyleyen Başkan Ak, "Devlet büyüklerimizin böyle bir kaderi vardır. Biliyoruz ki gönlü bizimleydi. Kendilerine manevi olarak yanımızda olduğu için teşekkür ediyoruz. Allah kendisinden razı olsun. Bayramı bayram tadında geçirmeniz dileğiyle Allah'a emanet olun" dedi.

İl Kadın Kolları Başkanı Varol ise, Başbakanın ani bir işinin çıkması nedeniyle Sare Davutoğlu'nun çok istemesine rağmen iftar programına katılamadığını kaydederek, "Hanımefendinin gönlü sizlerle kaldı, sizlere çok selamları var. Dostluk, dayanışma, kardeşlik duygularımızı pekiştirmek için düzenlediğimiz bu iftar soframıza hepiniz hoş geldiniz. Bizler mübarek Ramazan-ı Şerif içerisinde halkımızın yanında olduk ve elimizden geldiğince çalıştık. Bu programın hazırlanmasında bizden katkılarını esirgemeyen Mustafa Ak'a teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Başkan Ak, iftarın ardından çocuklar ve ailelerden gelen istek üzerine bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bağlum Mahallesi İftar Coşkusunu Birlikte Yaşadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement