Bahçeli, Davutoğlu'nu Reddetti - Son Dakika
Güncel

Bahçeli, Davutoğlu'nu Reddetti

Bahçeli, Davutoğlu\'nu Reddetti

Devlet Bahçeli, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun Musul konusunda görüşme talebini reddetti.

12.06.2014 12:11  Güncelleme: 12:47

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun parti genel başkanlarından Musul ile ilgili randevu talebine MHP lideri Devlet Bahçeli'den olumsuz yanıt geldi.

Davutoğlu ile görüşmeye MHP adına Genel Başkan Yardımcısı Tuğrul Türkeş katılacak.

BAKAN'DAN LİDERLERE MUSUL ZİYARETİ

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, siyasi parti liderlerini ziyaret ederek Musul’daki son durumu ve Türk başkonsolosluğuna baskın düzenlenerek rehin alınma olayını görüşecek. Davutoğlu’nun rehinelerin salimen yurda geri getirilmesi hususunda muhalefetten destek isteyeceği ifade ediliyor.

Irak-Şam İslam Devleti (IŞİD), dün Türkiye’nin Musul Konsolosluğu’na baskın yaparak 49 personeli rehin aldı. Gelişmeler üzerine New York seyahatini yarıda keserek bu Sabah Ankara’ya gelen Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, durum değerlendirmesinde bulunmak üzere siyasi partilerle görüşme turuna çıkıyor. Davutoğlu’nun ilk durağı ana muhalefet partisi CHP olacak. Saat 14.00’de parti merkezinde Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Musul’daki gelişmeleri görüşecek olan Davutoğlu, saat 15.30’da da Meclis’te HDP yetkilileri ile bir araya gelecek.

DAVUTOĞLU, BAHÇELİ YERİNE TÜRKEŞ İLE GÖRÜŞECEK

IŞİD'in, Türk Konsolosluğu çalışanlarını rehin almasının ardından, Hükümet TBMM'de yapılacak özel bilgilendirmenin iptalini istemişti. Bunun yerine Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu muhalefet liderlerini bilgilendirmesi gündeme geldi. Davutoğlu’na liderleri arayarak randevu talep etti; CHP ve HDP’den randevu saati verildi. Ancak MHP’den Davutoğlu’na, Bahçeli’nin önceden planlanmış programı olduğu için randevu verilmedi.

Partiden yapılan yazılı açıklamada “Dışişleri Bakanı Sayın Ahmet Davutoğlu’nun görüşme talebi, partimizin önceden belirlenen ve bugün yapılacak olan Merkez Yönetim Kurulu Toplantısı ve İl Başkanları Toplantısı sebebiyle Uluslararası İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Tuğrul Türkeş tarafından Dışişleri Bakanlığı'nda saat 17.00’de yapılacaktır.” denildi.


Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Bahçeli, Davutoğlu'nu Reddetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (47)

  • AFYONLU: ADAM GİBİ ADAM DEVLET BAHÇELİDİR ! 23 19 Yanıtla
  • yo: Verin akp oyunuzu daha kötü olun hak ediyor sunuz 24 10 Yanıtla
  • ARİF: İyi yapmış Davutoğlu naptığını biliyormu acaba sorsak kendisine 24 9 Yanıtla
  • MUKADDES TÜRKLERE DOKUNMAZLAR: İŞİD BAHANE KÜRDİSTANE KERKÜK ŞAHANE DİYORLAR ÖZ YURTLARINDA GARİP TÜRKMEN CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMLERİNDE TAYYİP SANA OY YOK İNAN ÇOK OY VERDİK ŞİMDİ YOK 16 17 Yanıtla
  • Totemin gücüne inanırım ben:)): Bİ DAKKA YAA, NERDE BU HÜKÜMET VAR MI GÖREN???? 20 13 Yanıtla
  • Alper Kaya: Bahçeli nin Tavrı doğrudur, önce icraat sonra laf. 20 10 Yanıtla
  • yo: Verin akp oyunuzu daha kötü olun hak ediyor sunuz 17 9 Yanıtla
  • Cuvaldız: Ne Konuşuyum Ben Bu Bilgili Adamın Karşısında, Yok Yok Başkası Konuşsun Benlik İş Değil, Ben Okumadan Konuşamam Demiş Olmalı, bahçeli.! 4 21 Yanıtla
  • ÇAKALLAR: mhp nin devlet, millet , vatan önceliği falan filan hikaye .... 12 13 Yanıtla
  • salih güney: bahçeliden başka ne beklenirdi 8 15 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement