Bakan Eroğlu: Milletimiz Sayesinde Yolumuza Devam Ediyoruz - Son Dakika
Güncel

Bakan Eroğlu: Milletimiz Sayesinde Yolumuza Devam Ediyoruz

Bakan Eroğlu: Milletimiz Sayesinde Yolumuza Devam Ediyoruz

Orman ve Su işleri Bakanı Veysel Eroğlu, 300 yıldır Türk milletini bu topraklardan çıkarmak için planlar yapıldığını söyleyerek, "AK Parti hükümetinin ve Türkiye'nin yükselişinin önünü kesmek için çok büyük hareketler var. Parti kapatma davaları, muhtıralar.

15.02.2015 18:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Orman ve Su işleri Bakanı Veysel Eroğlu, 300 yıldır Türk milletini bu topraklardan çıkarmak için planlar yapıldığını söyleyerek,  "AK Parti hükümetinin ve Türkiye'nin yükselişinin önünü kesmek için çok büyük hareketler var. Parti kapatma davaları, muhtıralar. En son 17-25 Aralık darbe teşebbüsüyle milletin önü kesilmeye çalışıldı. Ama milletimiz sayesinde bütün bu engelleri aşarak yolumuza devam ediyoruz" dedi.

Sabah saatlerinde uçakla Trabzon'a gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, karayoluyla Gümüşhane'ye geçti. Kentin düşman işgalinden kurtuluşunun 97'inci yıldönümü törenlerine katılan Bakan Eroğlu, Vali Yücel Yavuz'u makamında ziyaret etti. Daha sonra Ak Parti Gümüşhane Kadın Kolları 4. Olağan Kongresi'ne katılan Eroğlu, burada yaptığı konuşmada, Türkiye'nin son 12 – 13 yılda siyasi istikrar sayesinde ekonomide büyüdüğünü belirterek şunları söyledi:

"Türkiye IMF'ye olan 23,5 milyar dolar borcunu ödedi, 5 milyar dolar da borç verdi. Sadece borç ödemekle kalmadık, Merkez Bankası'nın kasasını dövizle doldurduk. Ak Parti'den önce toplanan vergilerin yüzde 86'sını faizlere veriyorduk. Bunun önünü kestik. Bizim yaptıklarımızı muhalefet hayal bile edemez. Yatırımlar tüm hızıyla devam edecek. Bizden önce yılda 3 tane tesis açılabiliyorken biz aynı parayla 350 - 400 tesis açıyoruz. Hizmette bakanlıklar birbiriyle yarışıyor. 'Susuz hiçbir yeri bırakmayacağız' dedik. Hatta bıyıklarım için iddiaya girmiştim Allah'a şükür bıyıklarımız da yerinde. 76 şehre su götürdük. Allah nasip ederse Gümüşhane'ye de içme suyu sağlayacak olan Bahçecik Barajı projesi bitiyor. Hemen ihalesini yapacağız, bunun sözünü veriyoruz."

Türkiye'nin düşmanları olduğunu dile getiren bakan Eroğlu, "300 yıldır Türk milletini bu topraklardan çıkarmak için planlar yapılıyor. Ak Parti hükümetinin ve Türkiye'nin yükselişinin önünü kesmek için çok büyük hareketler var. Parti kapatma davaları, muhtıralar. En son bildiğiniz üzere 17- 25 Aralık paralel yapının darbe teşebbüsüyle gerçekten milletin önü kesilmeye çalışıldı. Ama milletimiz sayesinde bütün bu engelleri aşarak yolumuza devam ediyoruz" dedi.

Gümüşhane'nin Ak Partili Belediye Başkanı Ercan Çimen'i makamında ziyaret eden Bakan Eroğlu, daha sonra Bayburt'a hareket etti. - Şhane

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Eroğlu: Milletimiz Sayesinde Yolumuza Devam Ediyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement