Bakan Eroğlu'ndan Adaylık Açıklaması - Son Dakika
Politika

Bakan Eroğlu'ndan Adaylık Açıklaması

Bakan Eroğlu\'ndan Adaylık Açıklaması

İzmir 1’inci bölge 1’inci sıradan aday olan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, İzmir’in hizmetkarı olarak bundan sonra yatırımların artarak devam edeceğini ve İzmir’in hak ettiği yeri bulacağını ifade etti.

08.04.2015 22:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir 1'inci bölge 1'inci sıradan aday olan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, İzmir'in hizmetkarı olarak bundan sonra yatırımların artarak devam edeceğini ve İzmir'in hak ettiği yeri bulacağını ifade etti.

Twitter'dan yaptığı açıklamayla adaylık sürecini değerlendiren Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, İzmir ile ayrı bir gönül bağının bulunduğunu belirterek, "Bu bölgenin evladıyız. Ege'nin bir evladı olarak Ege'nin incisi, Türkiye'nin gurur kaynağı İzmir'den aday olmaktan onur ve gurur duydum. İstanbul'da başlayıp, Ankara'da devam ettirdiğim aziz milletimize hizmet yolculuğunu inşallah İzmir ile taçlandırmış olacağız. İzmir, Türkiye'nin bilhassa Ege Bölgesinin dünyaya açılan kapısı. O bakımdan İzmir'e ne yapılsa azdır" dedi.

"SON 12 YILDA İZMİR'E 28 MİLYAR YATIRIM YAPILDI"

Hükümet olarak son 12 yılda İzmir'e takriben 28 milyar TL yatırım yaptıklarını açıklayan Eroğlu, "Bu yatırımın 3 milyar TL'sini Orman ve Su İşleri Bakanlığı olarak biz gerçekleştirdik. Gördes Barajı ve 2 metrekare çapındaki dev isale hattı ile İzmir'imizin içme suyunu garanti altına aldık. Sadece içme suyu temini için 508 milyon TL yatırım yaptık. Küçükmenderes Ovası'nda bir gölet dahi yapılmamıştı. Ödemiş Ovası'nın kuraklıkla imtihanına Beydağı Barajı ile son verdik. Çaltıkoru ve Yortanlı gibi hasretle beklenen barajları tamamladık ve münbit toprakları suya kavuşturduk. Bunun dışında diğer sulama projeleri, göletler, ağaçlandırma çalışmalarımız hızla devam ediyor" diyerek İzmir'in hizmetkarı olarak bundan sonra yatırımlarının artarak devam edeceğini ve İzmir'in hak ettiği yeri bulacağını ifade etti. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bakan Eroğlu'ndan Adaylık Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement