Bakan Müezzinoğlu, Pendik'te Kültür Merkezi Açılışına Katıldı - Son Dakika
Güncel

Bakan Müezzinoğlu, Pendik'te Kültür Merkezi Açılışına Katıldı

Bakan Müezzinoğlu, Pendik\'te Kültür Merkezi Açılışına Katıldı

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu: "Ey darbeciler, ey kapalı kapılar arkasında senaryo kuranlar, ey siyaset mühendisliği yapanlar, hiç tereddütünüz olmasın ki, eski hesaplarınız tutmayacak çünkü artık Recep Tayyip Erdoğan var, AK Parti var, AK Parti kadroları var" "Cumhuriyet Halk Partililere de en iyi hizmeti biz yapıyoruz.

07.02.2014 16:25

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Ey darbeciler, ey kapalı kapılar arkasında senaryo kuranlar, ey siyaset mühendisliği yapanlar, hiç tereddütünüz olmasın ki, eski hesaplarınız tutmayacak çünkü artık Recep Tayyip Erdoğan var, AK Parti var, AK Parti kadroları var" dedi.

Müezzinoğlu, Pendik Arif Nihat Asya Kültür Merkezi'nin açılışında yaptığı konuşmada, AK Parti olarak 11 yıldır tek dertlerinin insanı yüceltmek olduğunu söyledi.

Son 150 yıldır bu millete çok ağır sıkıntılar çektirildiğini kaydeden Müezzinoğlu, "Milleti ayrıştırmak, milleti dönüştürmek, milleti çatıştırmak adına çok çok planlar, çok çok senaryolar çizildi" ifadesini kullandı.

Müezzinoğlu, milletin hak ve hukukunu koruduklarını vurgulayarak, "Muasır medeniyet seviyesinin üzerindeki hedefe gitmek için gece gündüz çalışıyoruz. Onun için Sağlık Bakanlığı olarak diyoruz ki bu ülkenin ambulans uçakları olacak. Ey Kılıçdaroğlu sen rüyanda ambulans uçak görebiliyor muydun? SGK Genel Müdürlüğü yaptın, vatandaşımız 10 kuruşluk ilacı bulabiliyor muydu? Ambulans helikopter nedir biliyor musun?" diye konuştu.

Ülkede fakirin, fukaranın, darda ve zorda olanın, yeşil kartlının herkesin birinci sınıf vatandaş olduğunu dile getiren Müezzinoğlu, her vatandaşın istediği sağlık hizmetine ulaşabileceği engelleri ortadan kaldırdıklarını anlattı.

Müezzinoğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 14 Ağustos 2001 yılında " Türkiye'de artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak" dediğini anımsatarak, "Ey darbeciler, ey kapalı kapılar arkasında senaryo kuranlar, ey siyaset mühendisliği yapanlar, hiç tereddüdünüz olmasın ki, eski hesaplarınız tutmayacak çünkü artık Recep Tayyip Erdoğan var, AK Parti var, AK Parti kadroları var" dedi.

Türkiye'nin 2023 yılında koyduğu hedeflere ulaşacağını vurgulayan Müezzinoğlu, "2023'te her ne kadar ABD istemese de, her ne kadar Almanya rahatsız olsa da, her ne kadar Fransa, İngiltere Kanal İstanbul'u istemese de, 3. havaalanından rahatsız da olsa bunu başaracağız. Kılıçdaroğlu'na rağmen başaracağız. Devlet Bahçeli'ye rağmen başaracağız" ifadelerini kullandı.

"Projelerimizi konuşacağız""

Müezzinoğlu, kurulduğu günden bu yana bu milletin AK Parti'ye ve Recep Tayyip Erdoğan'a kendi gibi sahip çıktığını dile getirerek, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Parti kapatma davaları, Danıştay olayları, 27 Nisan bildirileri, 'Sarıkız, Balyoz, Ayışığı' hadiseleri hepsini elimizin tersiyle itip milletle beraber her dönemde iktidar hizmetlerini milletimize daha yaygın bir şekilde vermeye devam ettik ve ediyoruz. 30 Mart akşamı Pendik bu millete tuzak kurmak isteyenlere yeniden ders vermeye hazır mı? Yeni bir dersi keşke alabilseler. Çok da ders alabilme kabiliyetleri de yok. Keşke ders alabilseler, bu sandıktan çok dersler çıkarabilirlerdi. Ama ne yazık ki halktan, milletten yana olmadıkları için veya bir yerlerden hep emir aldıkları için bir türlü sandığın verdiği dersi okuyamadılar."

Daha gelişmiş, geleceğe güvenle bakan bir Türkiye için her vatandaşın elini sıkarak, her vatandaşın kapısını çalarak seçim çalışmaları yapacaklarını kaydeden Müezzinoğlu, "Çünkü Cumhuriyet Halk Partililere de en iyi hizmeti biz yapıyoruz. Milliyetçi Hareket partililere de onların geleceğe umutla ve güvenle bakacakları bir Türkiye'yi biz oluşturuyoruz. Onları da kucaklamak, onların da kalbine giden yolları bulmak bizim görevimiz. Onun için hiç kimseyi dışlamadan, herkesi kucaklayarak, iftira atmadan, çamur atmadan, dedikodu yapmadan projelerimizi konuşacağız" diye konuştu.

Törende konuşmaların ardından kurdele kesilerek kültür merkezinin açılışı yapıldı. Fevzi Çakmak Mahallesi'nde 4 bin metrekare alan üzerine inşa edilen kültür merkezinde, iki büyük fitness salonu, İSMEK sınıfları, aile sağlığı merkezi, gençlik ve etüt merkezleri, konferans, seminer ve film gösterimlerinin yapılacağı çok amaçlı salon ile kütüphane bulunuyor.

"400 soydaşımızı ücretsiz tedavi edebilecek"

Bu arada Bakan Müezzinoğlu, kültür merkezi açılışı öncesinde Sancak, Bulgaristan, Arnavutluk ve Bosna göçmenleriyle Pendik'te bir araya geldi. Burada konuşan Müezzinoğlu, bereketli bir milletin torunları olduklarını söyledi.

Gece gündüz demeden, çalışan, daha gelişmiş ve daha kalkınmış bir Türkiye için çalışacaklarını vurgulayan Müezzinoğlu, şunları söyledi:

"Dünya medeniyetleri arasında yerini almış daha güçlü bir Türkiye için ve ayyıldızlı bayrağın altında istiklali yaşamaktan haz duyan, onur duyan, 'ben Türk milletinin bir mensubuyum' diyen bir koşulu oluşturmak için bizim bu millete, bu ülkeye borcumuz var. Çünkü bu millet ve bu ülke bize hep bağrını açtı. Sağlık Bakanı olarak bugün burada size ilk defa söyleyeceğim. Balkanlara gidiyoruz. Balkanlar'daki insanımızın öyle veya böyle yine bütün sahiplenmeye rağmen sorunları, sıkıntıları var. Makedonyayla, Kosovayla, Arnavutlukla anlaşma yapıyoruz ve diyoruz ki her yıl 100-150 hasta ücretsiz olarak tedavi edebiliriz. Onları siz bize gönderin. O anlaşmayı yapıyoruz bir bakıyoruz ki soydaşlarımız diyor ki, 'bu anlaşmadaki tercih ettikleri hastalar, bizim insanımızı tercih etmiyorlar'... Dolayısıyla biz yine mağdur oluyoruz. Şimdi torba kanunda Meclis'te geçtiğimiz hafta her yıl 400 soydaşımızı ücretsiz tedavi edebilecek bir maddeyi koyduk. Her yıl Balkanlar'dan 400 imkanı olmayan, Türkiye'de tedavi olmak isteyen, başkonsolosluklarımız, büyük elçiliklerimiz aracılığıyla 400 soydaşımızı tedavi edecek bir imkanı sağladık." - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bakan Müezzinoğlu, Pendik'te Kültür Merkezi Açılışına Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement