Bakan Soylu: Medeniyetimizi Kısıtlamak İstiyorlar (2) - Son Dakika
Güncel

Bakan Soylu: Medeniyetimizi Kısıtlamak İstiyorlar (2)

Bakan Soylu: Medeniyetimizi Kısıtlamak İstiyorlar (2)

BAKAN SOYLU, ARAKLI'DA KONUŞTUİçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon'dan parti otobüsüyle geldiği Araklı İlçesi'nde halka seslendi, Anayasa değişikliği, referandum süreci ve Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini anlattı.

15.03.2017 16:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BAKAN SOYLU, ARAKLI'DA KONUŞTU

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon'dan parti otobüsüyle geldiği Araklı İlçesi'nde halka seslendi, Anayasa değişikliği, referandum süreci ve Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini anlattı.

'PKK'YI BU TOPRAKLARDAN SİLİP ATACAĞIZ'

Türkiye'ye büyük oyun ve tuzaklar hazırlandığını belirterek ve terör örgütü PKK'yı bu topraklardan silip atacaklarını söyleyen Bakan Soylu, şöyle konuştu:

"Birileri hatırlıyor musunuz, 'TC'yi, Türkiye Cumhuriyeti'ni tükürüğümüzde boğarız' dediler. Nerede o şimdi? Kodeste, kodeste. O, bu milletin birliğine, beraberliğine, kardeşliğine kast edince zannetti ki yarınlar yanına kar kalacak. Tanımadı, ülkeyi tanımadılar. Türkiye'ye büyük oyunlar, büyük tuzaklar hazırlıyorlar. Ama en önemli tuzakları PKK ve FETÖ üzerindendir. Paraşütle coğrafyamıza inen DEAŞ üzerinden kurmaya çalışıyorlar. 'Özerklik ilan edeceğiz' dediler. Madem o kadar cesaretiniz çoktu, bugün desenize 'Özerklik ilan edeceğiz' diye. Edin de boyunuzun ölçüsünü alalım. Evlatlarımız orada. Haince, alçakça, sıçan ve fare gibi eylem yaparsınız biliniz ki yaptığınız her eylemden sonra cezasını daha ağır vereceğiz. Evlatlarımız orada her tarafta operasyon yapıyor. Bizimkiler kovalıyor onlar sıçan gibi kaçıyorlar. Buradan bütün dünyaya söylüyoruz. Başımıza, kardeşliğimize, birliğimize bela ettiğiniz PKK'yı bu topraklardan silip atacağız. Güneydoğu'daki kardeşlerimiz de bu PKK'dan kurtulmak için gün sayıyor."

'BU MİLLET 16 NİSAN'DA TOKATINI VURACAK'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştiren Bakan Soylu, şunları söyledi:

"Keşke benim yerime burada Kılıçdaroğlu konuşsaydı. Buradan uyarmak istiyorum. Her şeyi söyleyebilirsiniz ama PKK ile aynı dili kullanmanızın affedilir tarafı yoktur. Bir ortağı daha var, o da FETÖ. Size bir şey sormak istiyorum; Kılıçdaroğlu nasıl genel başkan oldu? Hepimiz biliyoruz, kasetle oldu. Tarihe böyle geçti. Peki bunu yapan FETÖ. Herkes biliyor. Peki niye kol kolalar? Eli mahküm öyle mi? ya diyet ödüyor, ya esir olmuş esir. FETÖ'nün esiri olmuş. CHP'li kardeşlerimize söylüyorum. Milletimize bu acıyı yaşatanlarla aynı yolda yürümeyin. Bu büyük bir zillettir. Bunlar Türkiye'yi yeniden bir oyunun, bir kumpasın içerisine getirmeye çalışıyorlar. Fotoğraf çok açık ve nettir. Bir de başka ortakları çıktı. Almanya ve Hollanda. Topunuz gelin be, topunuz. Bu millet 16 Nisan'da tokatını vuracak."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Soylu: Medeniyetimizi Kısıtlamak İstiyorlar (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement