Bakan Veysel Eroğlu Başmakçı'da Halka Hitap Etti - Son Dakika
Yerel

Bakan Veysel Eroğlu Başmakçı'da Halka Hitap Etti

Bakan Veysel Eroğlu Başmakçı\'da Halka Hitap Etti

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar’ın Başmakcı ilçesinde düzenlenen mitingde vatandaşlara hitap etti.

18.03.2014 17:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar'ın Başmakcı ilçesinde düzenlenen mitingde vatandaşlara hitap etti.

Konuşmasına, "Türkiye nasıl soyuldu, size bir örnekle göstereceğim" diye başlayan Bakan Eroğlu, "Geçmişte Kandıra'da Arıklar Barajı diye 32 metre yükseklikte bir gölet vardı. Sadece bu göleti bizden öncekiler 22 yılda bitirebilmişler. 45 Trilyona bitmiş bu gölet. Biz daha geçenlerde buradaki Ağzıkara Barajı ve onun sulamasını 18 ayda bitirdik. Üstelik bunu sadece 4,5 milyon TL'ye bitirdik. 10'da bir maliyete sulaması dahil yaptık. İşte Başmakçı'daki Yaka da bitecek. Çığrı Göleti ve sulamasının da ihalesi yapıldı. Orada da 4 bin 810 dekar arazi sulanacak. Ayrıca Yaka'da 4 bin 790 dekar arazi sulanacak. Ne zaman bitecek 22 yıl sonra değil mi? Bakın böyle deyince nasıl gülüyorsunuz. 22 Yıl sonra değil 29 Ekim'de saat 10.59'da bitsin dedim. İşte farkımız bu" dedi.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, ülke bayrağını zirveye taşıyıp IMF'ye de rest çektiklerini anlatarak şöyle konuştu;

"Şimdi büyük Türkiye'nin ayak sesleri geliyor. Bölünmüş yolları kim yaptı. 17 Bin 500 kilometre. Her yerde diyorum hatta bugün de Muğla'da dedim. Bütün yollar Afyon kaymağı gibi oldu diye. Yollarımız sayesinde Afyon kaymağının da tanıtımını yapıyorum. Biz hizmet yapıyoruz, hizmeti ancak biz yaparız. Ben buraya Muğla'dan geldim. Orada CHP'li belediyeler var. Fakat bütün talepleri bana veriyorlar. Kılıçdaroğlu gelecekmiş, 'Kılıçdaroğlu gelecek talepleri ona versenize' dedim. Dediler ki o yapamaz dediler. Değil Kılıçdaroğlu, değil Bahçeli bizim dışımızda kim gelirse gelsin hiç bir yere bir çivi dahi çakamaz. Afyonkarahisar'a, Başmakçı'ya bir fidan dahi dikemez. Bunu yaparsak biz yaparız. Bunu Başmakçı da anlamalı, herkes anlamalı. Unutmayın bu bir mahalli seçimler olmaktan çoktan çıkarıldı. Diyorlar ki; Türkiye çok büyüyor, gelişiyor, büyük hedefleri var. Önünü keselim. Ukrayna gibi şöyle ortalığı karıştıralım. Türkiye gene bize muhtaç olsun. IMF'den gene borç dilensin diyorlar. Buna müsaade etmeyeceğiz. Onların bütün beklentileri Tayyip Erdoğan'ı bertaraf edelim. Nasıl olsa Menderes'i idam ettik, Özal'ı zehirledik diyorlar. Menderes'i zehirlediniz ruhu şad olsun, Özal'ı zehirlediniz Allah rahmet eylesin makamı cennettir. Ama bu millet Recep tayyip Erdoğan'ı yedirmeyecektir." - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bakan Veysel Eroğlu Başmakçı'da Halka Hitap Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement