Ankara'daki Kanlı Patlamaya AK Parti'den İlk Tepkiler - Son Dakika
Güncel

Ankara'daki Kanlı Patlamaya AK Parti'den İlk Tepkiler

Barış mitingi öncesi düzenlenen ve şu ana dek 30 kişinin hayatını kaybettiği kanlı saldırıya AK Partili isimlerden de sert tepkiler geliyor.

10.10.2015 13:04  Güncelleme: 13:39

Başkent Ankara'da bugün yapılacak olan barış mitingi öncesi düzenlenen bombalı saldırılarda açıklanan resmi rakamlara göre 30 kişi hayatını kaybetti. Kanlı saldırıyı AK Partili isimlerden de tepkiler geliyor.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Ankara'da gerçekleştirilen patlamayla ilgili, "Bu ülkenin ekonomik ve siyasi istikrarı ile ilgili bulgular oluşmaya başlayınca, bunun böyle olmasını istemeyenlerin yaptığı bir saldırı olarak görüyorum." dedi.

ENSARİOĞLU: ŞİDDETLE VE LANETLE KINIYORUZ

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) MKYK üyesi ve Diyarbakır milletvekili adayı Galip Ensarioğlu, Ankara'daki patlamaya ilişkin yaptığı açıklamada, "Ankara barış mitingine yapılan bombalı saldırıyı şiddetle ve lanetle kınıyoruz. Saldırı kimden gelirse gelsin, kime karşı yapılırsa yapılsın her türlü şiddeti ölümü kınıyoruz ve lanetliyoruz. Bu sadece belli bir partiye kesime gruba yapılmış saldırı değildir. İnsanlığa karşı yapılmış bir saldırıdır. Bütün Türkiye'ye karşı, demokrasiye yapılmış bir saldırıdır." diye konuştu.

TANER YILDIZ: ŞİDDETLE KINIYORUZ

Ak Parti'den milletvekili adayı olduğu Kayseri'de seçim çalışmalarını sürdüren eski bakan Taner Yıldız, Ankara'da 30 kişinin öldüğü 126 kişinin yaralandığı bombalı saldırıyı değerlendirirken, "Terörün, şiddetin her türlüsüne karşı olduğumuzu bu vesileyle bir kez daha söyleyelim. Bunu şiddetle kınıyoruz." dedi.

ÖMER ÇELİK: SEÇİM ÖNCESİ PROVOKASYON

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik, Ankara'da meydana gelen patlamaya ilişkin, "Henüz canlı bomba olup olmadığını doğrulayamıyoruz, görgü tanıkları canlı bomba olarak ifade etti ama bunu söylemek için henüz erken." dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Ankara'da meydana gelen patlamaya ilişkin konuştu. Bu kadar vatandaşın hayatını kaybettiği terör saldırısının son derece üzüntü verdiğini belirten Çelik, "Bu terör saldırısını gerçekleştiren her kimse lanetliyoruz. Teşkilatlarımıza programlarla ilgili gereken düzenlemelerin yapılması talimatını verdik. Bu saldırı son derece vahşi ve katliama yönelik bir eylemdir. Seçim öncesi böyle bir saldırının gerçekleşmesi son derece provokatif bir eylemdir. Saldırıya ilişkin incelemeler sürüyor, henüz canlı bomba olup olmadığını doğrulayamıyoruz. Görgü tanıkları canlı bomba olarak ifade etti ama bunu söylemek için henüz erken. Önemli olan yaralı vatandaşlarımızın sağlıklarına kavuşmasını ve paniğin sona ermesini sağlamak. Olay, Başbakanımız başkanlığında toplanan güvenlik zirvesinde detaylı olarak masaya yatırılacak" ifadelerini kullandı.

Ankara\'daki Kanlı Patlamaya AK Parti\'den İlk Tepkiler
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ankara'daki Kanlı Patlamaya AK Parti'den İlk Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (17)

  • Ögrenci: Pkk yi niye bitirmiyorsunuz bakın nasıl katliamlar yapıyor yeter artık kahrolsun pkk 48 27 Yanıtla
  • ZİYA: Bu ülkede MİT ve İstihbarat ne iş yapar çok merak ediyorum. 42 4 Yanıtla
    ANBARALAN GIRESUN: Gormuyormusun ziya ne yaptiklarini 25 1 Barış: Harbiden ziyasın !!! 14 0
  • amedli: kafir pkk işi bu seçim yaklaşıyor oy topluyor 12 20 Yanıtla
  • Kemal topal: Erdoğan açıklama yapmış bu saldırı birlik ve beraberliğimize yapılmıştır diye ulan bir insan bu kadar yüzsüz olur birdefa birliğimizi bozan iktidar uğruna hertürlü şeyi yapan milleti ayrıştıran ...vb sensin milletin sırtına bindi inmemek için Allah Kuran din diyor keyfini sürüyor ulan neden bir sağcının mitinginde patlama olmuyo birde utanmadan hdp yapmış diyorlar bunu diyenlerin beyninin acep kaçta kaçı çalışıyo merak ediyom 19 12 Yanıtla
    oflu: Emin olki senin beyninden fazlası ile çalışıyor 1 2
  • Can: Uyan Turk evladi uyuma uyan. Gunahsiz insanlarin olumune goz yuman lider bozuntusunu elbet birgun yargi karsisindada gorecegiz. Bu isi yapamiyorsan gorevini birakacaksin. Canimiz kimlere emanet allah yardimiz olsun. 18 4 Yanıtla
  • ERBAA: EYY TÜRK HALKI... AKP MÜSLÜMAN PARTİDİR... ŞERİATI GETİRECEK TEK PARTİDİR... BAKIN CUMHURBAŞKANIMIZ NAMAZ KILIYOR... GELİN AKPYE OY VERİN... DUBLE YOLLARI KÖPRÜLERİ UNUTMAYIN... KOALİSYON PARTİSİ MEMLEKETE YOL YAPAMAZ... AKILLI OLUN VE MUTLAKA AKPYE OY VERİN... 3 18 Yanıtla
  • vatansever 42: hdp nın seçım oyunu.yıne magduru oynuyorlar 5 15 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement