Balıkesir Valisi Yazıcı, Kenti Havadan İnceledi - Son Dakika
Güncel

Balıkesir Valisi Yazıcı, Kenti Havadan İnceledi

Valiler Kararnamesi ile Rize'den Balıkesir'e atanan ve 14 Haziran'da görevine başlayan Vali Ersin Yazıcı, kenti havadan inceledi.

21.06.2016 17:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Valiler Kararnamesi ile Rize'den Balıkesir'e atanan ve 14 Haziran'da görevine başlayan Vali Ersin Yazıcı, kenti havadan inceledi.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Yazıcı, helikopterle kent merkezinin yanı sıra Edremit, Ayvalık, Burhaniye ve Gömeç ilçelerinin bulunduğu Edremit Körfezi, Marmara ve Bandırma ilçeleriyle Kapıdağ Yarımadası, Şeytan Sofrası, Kazdağları, Manyas Kuş Gölü ve Bandırma rüzgar santrallerini kuş bakışı inceledi.

Marmara Adası'nda kısa bir mola veren Yazıcı ve beraberindeki heyet, Kaymakam Mustafa Duruk ve Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy tarafından karşılandı. Yazıcı, yetkililerden adayla ilgili bilgi aldı.

Buradaki konuşmasında, orman yangınlarına karşı her türlü önlemin alındığını belirten Yazıcı, şunları kaydetti:

"Orman Genel Müdürlüğünün yangınla mücadelede son derece güçlü bir ekipmana sahip olduğu, bunun da en önemlisinin hava gücü olduğu apaçık bilinmektedir. Yangında başarılı olmanın temel unsuru erken haber alma, erken ve etkili müdahale ve iyi bir organizasyon sağlamaktır. Bütün personelin birlik ve beraberlik içinde, ekip ruhuyla çalışarak başarılı olacağını düşünüyorum. Umuyorum bu sezonu kazasız, belasız ve yangınsız olarak atlatırız."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Balıkesir Valisi Yazıcı, Kenti Havadan İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement