Barış Atay'dan Medyaya Sert Eleştiri - Son Dakika
Güncel

Barış Atay'dan Medyaya Sert Eleştiri

Barış Atay\'dan Medyaya Sert Eleştiri

Redhack soruşturmasında gözaltına alınan oyuncu Atay ilk açıklamasında, "Medya patronlarının basiretsizliği yüzünden iş buralara kadar geldi." dedi.

25.11.2013 21:11  Güncelleme: 08:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, "Redhack" ve "Anonymous" ile bağlantılı oldukları iddiası ile gözaltına alınan 14 kişiden 9'unu serbest bıraktı. Serbest kalanların arasında oyucu Barış Atay'da var. Barış Atay kendisini kapıda bekleyen eşi Beste'ye sarılarak hasret giderdi. Şüphelilerin savcılık sorguları devam ederken, CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün, Denizli Milletvekili İlhan Cihaner ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu da adliyeye gelerek, şüphelilerin avukatlarından bilgi aldı. Adliye önünde açıklama yapan Barış Atay, "Nasıl serbest kaldık? 'Biz satıcı değil içiciyiz' dedik, serbest kaldık" dedi. Daha sonra Barış Atay'a bir de Beşiktaş forması hediye edildi.

MEDYAYA SERT ELEŞTİRİ

Adliye çıkışında açıklamalarda bulunan Atay, medyayı eleştirdi. Atay, "İçerideki 13 kişi Barış Atay'dan daha değersiz değildir. Buradaki çalışan basın mensuplarını tenzi ederek söylüyorum sizin patronlarınızın basiretsizliği olmasaydı bu olaylar buraya kadar gelmezdi. Bugün bu ülkede bu iktidar veya iktidar erk, insanları hedef gözeterek veya herhangi bir delil göstermeden canlarının istediği gibi gözaltına alıyorsa şimdiye kadar Reyhanlı'da, Roboski'de, Hopa'da, Armutlu'da, ODTÜ'de, Gezi'de…Herhangi bir haber yapmadığınız için gözünüzü kapatıp kulağınızı tıkadığınız için oldu. Şu anda herhangi bir şekilde bilgi alınamayan insanlar, bu sayede davalara konu oluyorlar. Bu sayede ne olacağı belli olmayan davalarla tutsak ediliyorlar" diye konuştu.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Barış Atay'dan Medyaya Sert Eleştiri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement