Başakşehir, Lideri Konuk Ediyor - Son Dakika
Spor

Başakşehir, Lideri Konuk Ediyor

Başakşehir, Lideri Konuk Ediyor

Spor Toto Süper Lig’in 5. haftasında İstanbul Başakşehir, sahasında sezonun flaş ekibi Akhisar Belediyespor’u konuk edecek.

05.10.2014 10:01

Ligin ilk 4 haftasında 3 galibiyet ve 1 beraberlikle lider durumda olan Akhisar, 4 beraberlik alan İstanbul Başakşehir’le Fatih Terim Stadı’nda karşılaşacak.

Saat 13:30’da başlayacak mücadeleyi hakem Hakan Ceylan yönetecek.

Teknik Direktör Abdullah Avcı yönetimindeki Başakşehir, geçen hafta Fenerbahçe’yi 2 golle deviren Akhisar karşısında ilk galibiyetini almak için sahaya çıkacak.

Akhisar Belediyespor'da sakatlıkları bulunan Ahmet Cebe ve Kenan Özer yarınki maçta forma giyemeyecek. Son 2 haftada forma giymeyen Burundili Saidi Ntibazonkiza ise muhtemelen bu maçta ilk 11’de yer alacak.

Başakşehir’de ise sakat veya cezalı oyuncu bulunmuyor.

DURDURULAMAYAN ADAM: GEKAS

Ligde ilk 4 haftada attığı 8 golün 6'sını Yunan golcüsü Gekas ile bulan Akhisar’da bu maçta da en büyük koz yine Yunan golcü olacak

Gekas daha önce oynanan ve Akhisar’ın 2-0 kazandığı Başakşehir maçında da takımının 2 golüne imza atmıştı. Gekas’ın Samsunspor formasıyla da Başakşehir’e atmış olduğu 1 gol var.

Takımların muhtemel 11’leri ise şu şekilde:Başakşehir: Volkan, Ferhat, Can, Yalçın, Uğur, Murat, Mahmut, Doka, Enver, Visca, Perbet

Akhisar: Oğuz, Giray, Uğur, Douglao, Ahmet, Merter, Zokora, Mezenga, Bilal, Ntibazonkiza, Gekas

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Başakşehir, Lideri Konuk Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement