Başkan Tütüncü 6 Yıllık Hizmetlerini Anlattı - Son Dakika
Yerel

Başkan Tütüncü 6 Yıllık Hizmetlerini Anlattı

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez'de 2009'dan bu yana çok önemli mesafeler katettiklerini söyledi.

16.04.2015 17:57  Güncelleme: 15:19

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez'de 6 yıl boyunca yaptığı hizmetleri anlatarak, "2009'daki Kepez'in devraldığımız portresiyle bugünü mukayese ettiğimiz zaman gerçekten çok önemli mesafeler katetmişiz" dedi.

Başkan Tütüncü, Erdem Bayazıt Kültür Merkezi'nde düzenlenen "Hizmet Tanıtım Toplantısı"nda, 6 yılda yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi. Tütüncü, iktidar ve yönetim olarak yaptıkları bütün işlerin net olduğunu, Antalya için bir şehir vizyonu ortaya koyduklarını belirterek, bu şehir vizyonu ile ileriye dönük projeleri 6. yılda hayata geçirdiklerini bildirdi.

Kepez'in güçlü bir bölge olduğunu söyleyen Tütüncü, aday olduğu zaman olumsuzları görmediklerini, belirterek, "Allah'a binlerce şükür olsun ki 6'ncı yılın sonunda, 2009'daki Kepez'in devraldığımız portresiyle bugünü mukayese ettiğimiz zaman gerçekten çok önemli mesafeler katetmişiz" diye konuştu.

"Kepez özel sektörün dikkatini çekti"

Tütüncü, Kepez'in artık özel sektörün de dikkatini çektiğini, yatırımlarla ilçe halkına yeni istihdam alanları oluşturulduğunu vurguladı. Kepez'de değişimi ve dönüşümü gerçekleştirirken hükümetin Kepez'e yatırım yapmasını da sağladıklarını anlatan Tütüncü, konuşmasına şöyle devam etti:

"Merkez Bankası Antalya Şubesi hizmet binası Kültür Mahallesi'ne yapılacak. Yine aynı şekilde geçtiğimiz 6 yıl içinde 350 yataklı Sütçüler Devlet Hastanesi bölgemize heyecan getiren önemli bir sağlık yatırımı oldu. 50 ünitelik Antalya Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesinin, belediyemizin katkı ve destekleriyle arazi tahsisleriyle inşası Ahatlı Mahallesi'nde başladı. Bin yataklı Antalya Şehir Hastanesi de Göçerler Mahallesi'nde bin 500 dönümlük araziye inşa edilecek. İçinde 17 lise, 3 spor salonu, yurt ve kütüphanenin olduğu Türkiye'nin ilk eğitim kampüsü de Varsak'ta 470 dönümlük bir alana yapılacak. Mehmet Akif Ersoy Mahallemizde çok amaçlı spor salonu inşası yakında başlayacak."

Doğalgazın Antalya'da ilk olarak Kepez'de kullanılmaya başlandığını hatırlatan Tütüncü, 11 mahallede 50 bin konuta doğalgaz götürdüklerini, doğalgaz ağını daha da genişleteceklerini bildirdi.

Tütüncü, desteklerinden dolayı başta annesi, babası, eşi ve kızı olmak üzere, belediye bürokratları, işçiler, meclis üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, partisinin il ve ilçe teşkilatları, muhtarlar, mahalle başkanları ve Kepez halkına teşekkür etti.

Toplantıyı Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Abdurrahman Arıcı, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, AK Parti İl Başkanı Rıza Sümer de izledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Başkan Tütüncü 6 Yıllık Hizmetlerini Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement