Belediye, BESYO Sınavına Katılan Öğrencileri Yemekte Ağırladı - Son Dakika
Spor

Belediye, BESYO Sınavına Katılan Öğrencileri Yemekte Ağırladı

Belediye, BESYO Sınavına Katılan Öğrencileri Yemekte Ağırladı

Batman Belediyesi, Hakkari, Lice, Silopi, Şırnak, Cizre ve Diyarbakır'dan Batmana gelen öğrencileri yemekte ağırladı.

13.07.2016 09:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BESYO'culara moral yemeği

Batman Belediyesi tarafından 11- 15 Temmuz tarihleri arasında BESYO sınavına girecek olan Hakkari, Lice, Silopi, Şırnak, Cizre ve Diyarbakır'dan gelen öğrenciler için yemek verildi.

Kadın Spor Kompleksi'nde verilen yemeğe, öğrencilerin yanı sıra Batman Belediyesi Eşbaşkan Vekili Hürriyet Kaytar, Batman Belediyesi Eşbaşkan yardımcısı Semra Güneş, Batman Belediyesi Eşbaşkan yardımcısı Nasır Taş, Belediye Spor yöneticileri ve antrenörleri katıldı.

Yemekte konuşan 1955 Belediyespor kulübü Eşbaşkanı ve Batman Belediyesi Eşbaşkan yardımcısı Semra Güneş, "Amacımız eşit koşullarda sınava hazırlanma imkanı bulamayan gençlere yardımcı olmak ve üniversiteli olma hayallerini gerçekleştirmelerini sağlamaktır" diyerek Batman Belediyesi olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da gençlerin yanında olacaklarını belirtti.

"ÖĞRENCİLERİN BAŞARILI BİR SINAV GEÇİRMELERİNİ DİLİYORUM"

Sınava girecek olan öğrencilerin BESYO sınavına büyük bir özveriyle çalıştığını ifade eden Güneş,"Dileğimiz, öğrencilerimizin bu sınavı başarıyla tamamlayarak, emeklerinin karşılığını almalarıdır. Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizin sınavda başarılı olacaklarına ve hedeflerine ulaşacaklarına inancımız tamdır. Öğrencilerin başarılı bir sınav geçirmelerini diliyorum " dedi. Öte yandan Batman Belediyesi tarafından, sınava girecek olan öğrenciler için çalışma salonu ve ulaşım sorunu olan 200 öğrenciye otobüs tahsis edildi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Belediye, BESYO Sınavına Katılan Öğrencileri Yemekte Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement