Bilecik'te Asayiş - Son Dakika
Yerel

Bilecik'te Asayiş

Bilecik Emniyet Müdürlüğü tarafından kentte düzenlenen asayiş uygulamasında haklarında çeşitli suçlardan arama kararı bulunan 40 kişinin yakalandığı bildirildi.

08.07.2015 15:48

Bilecik Emniyet Müdürlüğü tarafından kentte düzenlenen asayiş uygulamasında haklarında çeşitli suçlardan arama kararı bulunan 40 kişinin yakalandığı bildirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında kent ve ilçelerde ayrı operasyonda 13,48 gram bonzai, 8 adet ectasy, 8 paket bonzai, 26 adet 50 ve 1 adet sahte 100 lira, 1 adet sahte sürücü belgesi, 7 adet cep telefonu, bilgisayar ile hard disk ele geçirildiği ve 8 kişinin yakalandığı bildirildi.

Açıklamada, Asayiş Şubesi ekipleri tarafından merkezde evden hırsızlık olayına karışan şüphelinin mobese ve kamera kayıtlarından kimliği belirlenen Y.D'nin yapılan sorgulamasında belgede sahtecilik ve açıktan hırsızlık olaylarına karıştığı, yakalama çalışmaları devam ediyor.

Bilecik'te sahte kimlikle otomobil kiralayan hırsızlık, dolandırıcılık, hükümlü ve tutuklunun kaçması, özel belgede sahtecilik gibi suçlardan 65 ayrı arama kaydı bulunan E.Ö, Fethiye'de yakalanarak, çıkarıldığı mahkemece tutuklandığı, otomobilin sahibine teslim edildiği, suçlarda kullanılan kurusıkı tabanca ve çakı bıçağı, tabanca ve muşta ele geçirildiği kaydedildi.

Asayiş ve Çocuk Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerce, 4 içkili restoran, 15 kıraathane, 4 internet kafe, 8 kafe, 3 oyun salonu, Bozüyük İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından 15 kıraathane, 5 internet kafe ve 5 oyun salonu, Söğüt İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından ise 3 internet kafe, 17 kahvehane, oyun salonu, 3 içkili iş yeri ve 2 tekel bayi, Gölpazarı Polis Merkez Amirliği'nce kıraathane, Osmaneli İlçe Emniyet Müdürlüğü'nce 8 kıraathane, 5 internet kafe,15 çy bahçesi, içkili yer ve hamam, Pazaryeri İlçe Emniyet Amirliği'nce 9 kıraathane, internet kafe, oyun salonu, 2 tekel bayi ve hamam, Yenipazar İlçe Emniyet Amirliği'nce 5 kahvehane, iki içkili iş yeri ve internet kafe ile İnhisar İlçe Emniyet Amirliği'nce 4 kıraathane, içkili yer ve internet kafe denetlendiği bildirildi.

Söz konusu denetimlerde, "sarhoşluk ve gürültü" suçlarından 13 kişiye bin 300 lira para cezası, ses ve gaz fişeği atabilen silahlarla ilgili kanuna muhalefet suçundan 5 kişiye 4 bin 180 lira para cezası uygulandı.

Trafik denetimlerinde ise alkollü araç kullanan 27, hız ihlali yapan 3 bin 567, emniyet kemeri takmayan 46, kırmızı ışık ihlali yapan 9, kasksız motosiklet kullanan 15, park yasağı bulunan alanlara aracını park eden 275, aracının muayenesini yaptırmayan 274, taşıma sınırı üzerinde yolcu taşıyan 4, taşıma sınırı üzerinde yük taşıyan 25 araç ve sigortası yaptırmayan 44, diğer trafik kurallarını ihlal eden 336 sürücüye ceza kesildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bilecik'te Asayiş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement