PKK'nın Korkulu Rüyası Bordo Bereliler Şemdinli'de Sahaya İndi - Son Dakika
Güncel

PKK'nın Korkulu Rüyası Bordo Bereliler Şemdinli'de Sahaya İndi

PKK'nın korkulu rüyası bordo bereliler, dün füze lançeri, füze ve doçka namlusu ele geçirilen Şemdinli'nin Gerdan Tepe bölgesine indi, PKK üyelerine yönelik operasyon başlattı.

27.09.2016 14:54  Güncelleme: 15:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakkari'nin Şemdinli ilçesine helikopterlerle getirilen bordo bereliler, PKK üyelerine yönelik operasyon başlattı.

TACİZ ATEŞİ AÇILMIŞTI

Türkiye ile Kuzey Irak sınırlarında stratejik öneme sahip Yeşilova köyündeki Gerdan Tepe'de bir süre önce yol yapım çalışmalarını sürdüren araçlara PKK terör örgütü mensupları tarafından taciz ateşi açılmıştı.

BORDO BERELİLER İNDİ

Bunun üzerine Gerdan Tepe'nin tamamen PKK'lılardan temizlenmesi için bordo bereliler helikopterle bölgeye taşındı. Helikopterlerin hakim bölgelere indirdiği bordo bereli askerlerin Garden Tepe'nin güneyine doğru ilerlediği belirtildi.

TESPİT EDİLEN BÖLGELER ATEŞ ALTINA ALINDI

Daha önce tespit edilen noktalar helikopterler tarafından ateş altına alınırken, PKK mensupları ile sıcak temasın sağlanıp sağlanmadığı hakkında ise bilgi alınamadı.


AYNI BÖLGEDE FÜZE, FÜZE LANÇERİ, DOÇKA NAMLUSU ELE GEÇİRİLDİ

Öte yandan Türk Silahlı Kuvvetleri, Hakkari Şemdinli'deki operasyonlar sırasında naylona sarılı halde füze lançeri, füze ve doçka namlusunun ele geçirildiğini açıkladı.

Dün, Şemdinli Gerdan Tepe ile Başkaya tepe arasında kalan bölgede naylona sarılı halde menşei henüz tespit edilemeyen füze lançeri, füze ve doçka namlusu ele geçirildi.

Bölgede yapılan arama tarama sırasında bir roketatar ve mühimmatlar bulundu.

EYP'LER İMHA EDİLDİ

Yüksekova Dağlıca bölgesinde arazide operasyon yapan askerlere yönelik tuzaklanmış 3 el yapımı patlayıcı düzenekleri tespit edilerek bulundukları yerlerde imha edildi.

PKK\'nın Korkulu Rüyası Bordo Bereliler Şemdinli\'de Sahaya İndi
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel PKK'nın Korkulu Rüyası Bordo Bereliler Şemdinli'de Sahaya İndi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement