Bozüyük Açık Cezaevi'nden "El İşi" Sergisi - Son Dakika
Yerel

Bozüyük Açık Cezaevi'nden "El İşi" Sergisi

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde Açık Cezaevi tarafından el işi sergisi açıldı.

04.04.2015 17:02

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde Açık Cezaevi tarafından el işi sergisi açıldı.

Bir alışveriş merkezindeki açılışa, Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Bilecik Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Yaşar, Bilecik Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Halil İbrahim Aktepe, Bozüyük Cumhuriyet Başsavcısı Tuncay Bozdoğan, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Süleyman Can, İlçe Emniyet Müdürü Hakkı Güner, Açık Cezaevi Müdürü Kerim Çiftlikli ve vatandaşlar katıldı.

Bozdoğan, yaptığı konuşmada, İstanbul Çağlayan Adliyesi'nde şehit edilen savcı Mehmet Selim Kiraz'ın acısını derinden yaşadıklarını belirterek, eylemi gerçekleştiren terör örgütü ve teröristleri şiddetle kınadıklarını söyledi.

Açık Cezaevinin 350 kişi kapasiteli olduğunu ve 325 mahkumun bulunduğunu anlatan Bozdoğan, "Hükümlülerimizin yaklaşık 180'i sigortalı olarak demir, marangoz, inşaat ve resim atölyelerinde aylık 200 liraya çalışıyor. Hükümlülerimizin dışında elişi atölyemizde çalışan bazı hükümlülerimiz var. Sergimizin amacı da, kendi el emeğini, göz nurunu dökerek bir şeyler üreten, topluma faydalı olan, topluma kaynaşmak için gayret sarf eden bazı hükümlülerimizin emeğini toplumumuza sunmak ve cezaevlerinin bu yüzünü de topluma gösterebilmek" dedi.

Sergi, iki gün vatandaşların beğenisine sunulacağı bildirildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bozüyük Açık Cezaevi'nden 'El İşi' Sergisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Merve: nerde sergi acaba 0 0 Yanıtla

Advertisement