Siyahi Anne Beyaz Çocuk Doğurdu - Son Dakika
Dünya

Siyahi Anne Beyaz Çocuk Doğurdu

İngiltere'de siyahi anneden beyaz bir erkek çocuk doğdu. Anne, bebeğini kucağına verdiklerinde gözlerine inanamadı.

16.09.2014 11:51  Güncelleme: 15:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nijerya asıllı 32 yaşındaki Catherine Howarth, İngiltere'nin Milton Keynes şehrinde gerçekleştirdiği doğumun hemen ardından hayatının sürprizini yaşadı. Hemşireler yeni doğmuş bebeğini kucağına verdiklerinde gözlerine inanamadı. Daha dünyadaki ilk dakikalarını yaşayan erkek bebek beyazdı. Catherine ve kocası 34 yaşındaki Richard, hemşirelerin kendisine yanlış çocuk verdiğini zannetti.

MİLYONDA BİR İHTİMAL

Şu anda 3 aylık olan küçük Jonah, şaşırtıcı test sonuçlarına göre milyonda bir ihtimale göre anne babasının gen kombinasyonunun canlı örneği.

ŞİMDİDEN MEŞHUR OLDU

Daha ömrünün ilk aylarında mavi gözleri, krem rengi teniyle üne kavuşan küçük Jonah, 5 ülkenin önde gelen reklam - tanıtım ajanslarıyla kontrat imzaladı. Üç aylık Jonah çoktan bazı fotoğraf çekimlerinde yer aldı.

"ACABA BANA DOĞRU BEBEK Mİ VERDİLER"

32 yaşındaki finans analisti anne Catherine, Jonah'ın kucağına ilk verildiğinde yeni doğmuş bebeğine hemen aşık olduğunu, ilk bakışta beyaz olduğunu fark etmediğini çünkü göbek kordonunun hala boynuna dolanmış halde bulunduğunu anlattı. Birkaç saat geçtikten sonra da hala beyaz teni, mavi gözleri olan bebeğine bakınca ilk defa o zaman "Acaba bana doğru bebek mi verdiler" diye düşündüğünü açıkladı.

Doktorlar Jonah'ın albino olmadığı doğruladı. Catherine, ailesindeki herkesin kuşaklar boyu siyahi olduğunu, doktorların kendisine pasif beyaz ten rengi genleri taşıdığını söyledi.

Haberler.com/Adil Yıldız

Siyahi Anne Beyaz Çocuk Doğurdu
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Dünya Siyahi Anne Beyaz Çocuk Doğurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (13)

  • KAHRAMAN KADINLAR: BABA BEYAZ GAYET NORMAL BİR SONUÇ 29 1 Yanıtla
  • REX: Afrikada kabile reisinin beyaz bir çocuğu olmuş, Reis bunu görünce sinirden deliye dönmüş, bakmış kabileye beyaz olan sadece doktor varmış. Doktoru suçlamışlar hemen, infazına karar vermişler. Daha sonra doktor açıklama yapmış, ' Böyle durumlar nadiren de olsa olabilir' demiş kabile reisine ama kabile reisi delirmiş durumda dinlermi doktoru öldürecek. Sonra doktor örnek vermiş ; 'Bak bembeyaz atın simsiyah tayı var ' demiş. Kabile Reisi bunu duyunca doktorun kulağına yanaşır ve der ki ; ' Ben çocuğu unuttum sen de tayı unut ' :D 27 0 Yanıtla
  • Gonyali Kürd: O da bir şey mi bizim komşumuzun bir çoçuğu oldu anne de baba da siyah gözlü esmer ama çocuk renkli gözlü ve sarışın. Bu haber olmadı zenci kadının beyaz çocuğu mu haber oluyor . . 7 12 Yanıtla
  • bill cosby: helal olsun enişteme be! 14 2 Yanıtla
  • zeliha gürbaz: Biri soğan biri sarmısak bunlardan pırasa olmaz ki ya soğan yada sarmısak olur . . buda sarmısak olmuş :) evlat evlattır cinsi ve rengi olmaz candan candır onlar :) 14 1 Yanıtla
  • OKTAY: tarlaya ne ekersen onu biçersin . . hiç hiç mısır ekip te bugday alan varmı . ? 15 0 Yanıtla
  • MUSTAFA: Çocuğu fırından erken çıkarmışlar heralde. Tam pişmemiş. 12 1 Yanıtla
  • Totemin gücüne inanırım ben:)): HAKLISINDA, SİYAHLARIN DNA SI GENLERİ DAHA YANİ YÜZDE 99 BASKIN GELİR ONDAN ŞAŞKINLK YAŞAMŞ NİJRYALI BAYAN. . 13 0 Yanıtla
  • FFF: büyüdükçe siyahlar yavaş yavaş :P 11 1 Yanıtla
  • hırsızzz: yani. . 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • 7 Ekim'den bu yana bir ilk! İsrail, Kassam Tugayları lideri Mervan İssa'yı öldürdü
    09:20 7 Ekim'den bu yana bir ilk! İsrail, Kassam Tugayları lideri Mervan İssa'yı öldürdü

    ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan, Hamas'ın askeri kanadı Kassam Tugayları'nın liderlerinden Mervan İssa'nın İsrail saldırısında öldürüldüğünü açıkladı. İssa, 5 aydan uzun süredir devam eden savaşta ölen en üst düzey Hamas yetkilisi oldu.

  • Bitlis'te Yağış Sonucu Heyelan Meydana Geldi
    07:37 Bitlis'te Yağış Sonucu Heyelan Meydana Geldi

    Bitlis'te iki gündür süren yoğun yağışlar, Bitlis-Baykan kara yolunda heyelanın yaşanmasına sebep oldu. Heyelan esnasında yoldan geçen bir otomobil, toprak ve kaya parçalarının altında kalmaktan son anda kurtuldu. Karayolları ekipleri ve AFAD, temizlik çalışmalarına başladı.

  • ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı: Hamas'ın üç numaralı ismi öldürüldü
    07:22 ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı: Hamas'ın üç numaralı ismi öldürüldü

    ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan, Hamas'ın askeri kanadının üç numaralı ismi Marwan Issa'nın İsrail saldırısında öldürüldüğünü açıkladı. Issa, İsrail'in öldürdüğü en üst düzey Hamas yetkilisi olarak biliniyordu. Hamas ise ölüm haberine yönelik bir açıklama yapmadı. ABD, Hamas'ın diğer liderlerinin Gazze'deki tünellerde saklandığını tahmin ediyor. İsrail basınına göre Issa, Gazze'nin Nuseyrat mülteci kampının altındaki tünelleri hedef alan hava saldırısında öldürüldü. Avrupa Birliği de Issa'yı terör listesine eklemişti. ABD Başkanı Joe Biden ise İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu'ya Refah'a saldırmanın bir hata olacağını söyledi.

  • Gazze'de Ramazan Ayında Açlık Krizi: İsrail'in Bombardımanı Sonucu Gıda Yardımları Ulaştırılamıyor
    05:37 Gazze'de Ramazan Ayında Açlık Krizi: İsrail'in Bombardımanı Sonucu Gıda Yardımları Ulaştırılamıyor

    Gazze bu yıl Ramazan ayını İsrail saldırılarının neden olduğu açlık içinde karşıladı.

  • Banksy'nin Finsbury Park'taki Son Eseri Ziyaretçi Akınına Uğradı
    04:22 Banksy'nin Finsbury Park'taki Son Eseri Ziyaretçi Akınına Uğradı

    Dünyaca ünlü sokak sanatçısı Banksy'nin Londra'nın Finsbury Park bölgesinde yaptığı son eser, yeşil badana gibi görünüyor. Eserin Banksy'ye ait olup olmadığı tartışmaları başladı. Eserin fotoğrafları sosyal medyada paylaşıldı. İngiltere İşçi Partisi'nin eski lideri Jeremy Corbyn de eseri ziyaret etti. Eserin nasıl korunacağı henüz bilinmiyor.

  • AB, Batı Şeria'daki şiddet yanlısı İsrailli yerleşimcilere yaptırım uygulayacak
    03:23 AB, Batı Şeria'daki şiddet yanlısı İsrailli yerleşimcilere yaptırım uygulayacak

    Avrupa Birliği (AB) Dışişleri Bakanları, Batı Şeria'daki şiddet yanlısı İsrailli yerleşimcilere karşı yaptırım uygulanması konusunda anlaşmaya vardı. Yaptırımlar çerçevesinde şiddet yanlısı yerleşimcilerin AB ülkelerine girişi yasaklanacak ve mal varlıkları dondurulacak. Ayrıca Hamas için de ek yaptırım kararı alındı.


Advertisement