Bülent Tezcan: "Parti içerisindeki tepkilerin önemi yok" - - Son Dakika
Güncel

Bülent Tezcan: "Parti içerisindeki tepkilerin önemi yok" -

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, partisinin bölge toplantısına katılmak için geldiği Muş'ta, Ekmeleddin İhsanoğlu'nun cumhurbaşkanı adaylığı ile gündemdeki konuları değerlendirdi.

19.06.2014 17:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, partisinin bölge toplantısına katılmak için geldiği Muş'ta, Ekmeleddin İhsanoğlu'nun cumhurbaşkanı adaylığı ile gündemdeki konuları değerlendirdi.

Muş, Bitlis ve Bingöl teşkilatlarıyla düzenlenecek bölge toplantısına katılmak üzere Muş'a gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, CHP İl Başkanlığını ziyaret etti.

Burada gazetecilere açıklamada bulunan Tezcan, Türkiye'yi 20 bölgeye böldüklerini ve 17. toplantıyı Muş'ta yapacaklarını belirterek, toplantılarda bölgelerin ve il örgütlerinin sorunlarını dinleyeceklerini söyledi.

CHP ve MHP'nin cumhurbaşkanı adayı olarak gösterdiği Ekmeleddin İhsanoğlu'nun sadece partilerinin adayı olmadığını anımsatan Tezcan, şöyle konuştu:

"Bugün bir cumhurbaşkanlığı seçimine doğru gidiyoruz ve 3 gün önce cumhurbaşkanı adayımızı açıkladık. Milliyetçi Hareket Partisi de destekliyor ve sadece Cumhuriyet Halk Partisi ile Milliyetçi Hareket Partisi'nin değil, diğer bütün partilerin, Adalet ve Kalkınma Partisi'ne oy veren vatandaşlarımızın da desteğini almayı istediğimiz, umduğumuz, beklediğimiz bir adayla yola çıkıyoruz. Türkiye'de, toplumu laikler ve gelenekçiler, inananlar ve inanmayanlar diye bölen bir iktidar var. Başbakan yıllardan bu yana iktidarını milleti bölen, çatıştıran, kavga ettiren, nefret diline hakim kılan bir anlayışla yürüttü. Şimdi de kendi vatandaşlarının dinlerine, inançlarına göre vatandaşlarını birbirine düşüren, kavgayı körükleyen bir iktidar üslubu, bir siyaset üslubu hakim. Türkiye'nin esenliği, huzuru için bunu hızla terk etmemiz gerekiyor. Bu yüzden de cumhurbaşkanlığı seçimi bir fırsattır."

-"Parti içerisindeki tepkilerin önemi yok"

Tezcan, ülkenin 76 milyonu kucaklayan bir cumhurbaşkanına ihtiyaç duyduğuna işaret ederek, İhsanoğlu'nun laikliğe, inananlara, geleneksel ve muhafazakar yapıya yatkın, saygılı, bütün toplum kesimlerini anlayan, hepsiyle buluşabilecek bir cumhurbaşkanı adayı olduğunu ifade etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bülent Tezcan: 'Parti içerisindeki tepkilerin önemi yok' - - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement