Büyük Zafer'in 93. Yıl Dönümü - Son Dakika
Yerel

Büyük Zafer'in 93. Yıl Dönümü

Gümüşhane'de 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla tören düzenlendi.

30.08.2015 19:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gümüşhane'de 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla tören düzenlendi.

Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törene, Vali Yücel Yavuz, AK Parti Gümüşhane Milletvekili Kemalettin Aydın, MHP Gümüşhane Milletvekili Mustafa Canlı, Garnizon Komutanı Albay Cezayir Danışan, Belediye Başkanı Ercan Çimen, kamu kurum ve kuruluşları, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Atatürk Anıtı'na çelenk sunulması ile başlayan tören, İstiklal Marşı'nın okunması ve bayrağın göndere çekilmesiyle tamamlandı.

Valilik makamında tebriklerin kabulü sonrası Vali Yavuz, beraberindeki Garnizon Komutanı Albay Danışan ve Belediye Başkanı Çimen ile tören birliklerinin ve vatandaşların bayramını tebrik etti.

Teğmen Emre Ertaş'ın günün anlam ve önemine ilişkin konuşma yaptığı törende, İl Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü sporcuları tarafından gösteri sunuldu. Tören, öğrencilerin, jandarma er Abdulkadir Aslan ve Kıbrıs Gazisi Ali Gürcan Erkan'ın konuşmasının ardından sona erdi.

Kutlamalar, Zafer Meydanı'nda gerçekleştirilen geçit töreni ile tamamlandı.

Vali Yavuz ve protokol üyeleri, törenin ardından Fatih Parkı'nda gazilerle ve vatandaşla sohbet etti. Yavuz ve beraberindekiler daha sonra, Kore Gazisi Nafi Aygün'ün Özcan Mahallesi'ndeki evine ziyaret gerçekleştirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Büyük Zafer'in 93. Yıl Dönümü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement