Mersin'de 6 Noktada İftar Çadırı Kuruldu - Son Dakika
Yerel

Mersin'de 6 Noktada İftar Çadırı Kuruldu

Mersin\'de 6 Noktada İftar Çadırı Kuruldu

Mersin Büyükşehir Belediyesi, kentteki 4 merkez ilçede, 6 farklı noktada iftar sofrası kurdu.

19.06.2015 17:15  Güncelleme: 17:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından kentteki 4 merkez ilçede, 6 farklı noktada iftar sofrası kurulduğu bildirildi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, İslam alemi için önemli bir yere sahip olan Ramazan ayında, Akdeniz, Toroslar, Yenişehir ve Mezitli ilçeleri olmak üzere merkezde dört ilçe ve altı noktada kurduğu iftar sofralarında vatandaşları bir araya getiriyor. Kurulan iftar sofralarında merkez ilçelerde her gün ortalama 3 bin 600 kişi, birlik ve beraberlik içinde orucunu açıyor.

Büyükşehir Belediyesi'nin ayrıca Ramazan ayı içeresinde Bozyazı, Erdemli, Gülnar, Aydıncık, Mut, Silifke, Çamlıyayla ve Tarsus ilçelerinde de belirli günlerde vatandaşlarla iftar sofralarında bir araya geleceği belirtildi.

Öte yandan Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin, yardımlaşma ve dayanışmanın yoğun olarak yaşandığı bu kutsal ayda iftar alanına gelemeyen yaşlı vatandaşların evlerine yemeklerini ulaştırdığı da bildirildi.

Ramazan ayı boyunca iftar noktalarında misafirlerini ağırlayan Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin, hijyenik, kaliteli ve sağlıklı menüleri ile Mersinlilere hizmet verdiği kaydedil. İki aşçı başı ve 28 aşçıdan oluşan ekibin titizlikle hazırladığı iftar menüleri, gerekli denetimler yapıldıktan sonra Mersinlilere ulaşıyor. Her gün dört çeşit yemek, iftar çadırlarına sıcaklığı koruyan özel kaplarla taşınarak vatandaşlara ikram ediliyor. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mersin'de 6 Noktada İftar Çadırı Kuruldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement