13 Yaşındaki Zehra'dan 5 Aydır Haber Yok - Son Dakika
Yaşam

13 Yaşındaki Zehra'dan 5 Aydır Haber Yok

13 Yaşındaki Zehra\'dan 5 Aydır Haber Yok

Afganistan'daki iç savaştan kaçarak iki yıl önce Türkiye'ye sığınan iki çocuklu ailenin büyük kızı 13 yaşındaki Zehra Ebrahimi'den beş aydır haber alınamıyor.

16.08.2015 10:52  Güncelleme: 11:32

Afganistan'daki iç savaştan kaçan Ebrahimi ailesi, iki yıl önce Türkiye'ye sığındı. Önce Batman'a yerleşen aile, Aralık 2014'de Çanakkale'ye taşındı. Barbaros Mahallesi'nde yaşamaya başlayan iki çocuklu Ebrahimi ailesinin kızları 12 yaşındaki Zeynep Ebrahimi ile 13 yaşındaki Zehra Ebrahimi, Turgutreis İlköğretim Okulu'nda eğitim görmeye başladı. Geçen mart ayında sabah okula gitmek için evden çıkan Zehra Ebrahimi, bir daha geri dönmedi. Okul çıkışı kızı eve dönmeyince, baba 40 yaşındaki Danyal Ebrahimi, polise kayıp başvurusunda bulundu.

AİLE MERAK İÇİNDE

Çocuğunu bulmak için kentte aramadık yer bırakmayan Danyal Ebrahimi, kızının hayatından endişe ettiğini söyledi. Baba Danyal Ebrahimi, "Beş aydır kızım kayıp. Beş ay önce okul çıkışından sonra eve gelmedi. Okuldan çıktığı gün akşam 18.30'a kadar eve gelmeyince polise gittik. Kızım herhangi bir not bırakmadan ortadan kayboldu. Hatta telefonunu bile bırakmış, yanına elbise ve para da almamış. Kızımın fotoğrafını Yunanistan, Almanya ve İsveç'te yaşayan dostlarımıza gönderdik. Ama bu zamana kadar bir haber alamadık. Her gün polise gidiyorum, hâlâ bir haber yok. Sadece kızımın yaşayıp yaşamadığını merak ediyorum. Yetkililerden yardım istiyorum." diye konuştu.

Kayıp Zehra'nın kızkardeşi Zeynep Ebrahimi de endişeli olduklarını ve merak içinde beklediklerini söyledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Yaşam 13 Yaşındaki Zehra'dan 5 Aydır Haber Yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement