Çankırılılardan Cumhurbaşkanı Adayı Erdoğan'a Destek - Son Dakika
Yerel

Çankırılılardan Cumhurbaşkanı Adayı Erdoğan'a Destek

Çankırılılardan Cumhurbaşkanı Adayı Erdoğan\'a Destek

Keçiören Belediyesi ve Çankırı Dernekler Federasyonu, Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a destek gecesi düzenledi.

05.08.2014 12:57

Keçiören Belediyesi ve Çankırı Dernekler Federasyonu, Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a destek gecesi düzenledi.

Neşet Ertaş Sanat ve Gösteri Merkezi'nde gerçekleştirilen geceye AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Haluk İpek, AK Parti Çankırı Milletvekilleri İdris Şahin, Hüseyin Filiz, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ve AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Zafer Çoktan da katıldı. Program Keçiören Belediyesi Konservatuvarı öğretmenlerinin Türk Halk Müziği konseri ile başladı. Kendisinin de Keçiören'de ikamet ettiğini belirten Haluk İpek, "Bu seçim inşallah Keçiören'de önceki seçimlerde aldığı oyların da üzerine çıkacak. Bunu yeni ilçe teşkilatı ile Belediye Başkanının birlikte başaracağına inanıyorum" dedi.

Her seçim öncesi AK Parti'ye karşı ittifak kurulduğunu, ama milletin bu oyunu bozduğunu söyleyen İpek, "Milletimiz 'Siz hangi tuzağı kurarsanız kurun, biz AK Parti'yi destekliyoruz' dedi, istikrarı seçti. Yerel seçimler Cumhurbaşkanlığı seçimini, Cumhurbaşkanlığı seçiminin sonucu da genel seçimi belirleyecek. Söz sandıkta çıkan iradenindir, bu iradeye kim tuzak kurarsa kursun kaybetmeye mahkumdur. Dünya bu seçime kilitlendi. Türkiye üzerinde oyunlar oynanmak isteniyor. Milletimiz yüzde 70 oyla Recep Tayyip Erdoğan'ı seçerse kurulan bütün tuzaklar da boşa çıkacak" diye konuştu.

"ÇANKIRI'DAN YÜZDE 90 OY ALACAĞIZ"

İdris Şahin ise, Çankırı'nın bugüne kadar her seçimde AK Parti'ye büyük destek verdiğine dikkat çekerek, "Çankırılılar 10 Ağustos'ta da Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a en yüksek oyu verecektir. Keçiören'de, Pursaklar'da bugüne kadar aldığımız oyların da üstüne çıkacağına inanıyorum" ifadelerini kullandı. Başbakan Erdoğan'ın Çankırı'dan alacağı oy oranının yüzde 90 olacağını kaydeden Hüseyin Filiz de, Cumhurbaşkanı adaylarından Ekmeleddin İhsanoğlu'nun ömrünün yarısını yurtdışında geçirdiğini, hatta İstiklal Marşı'nın şairini bile bilmediğini dile getirerek "Başbakanımız ise il başkanlığı döneminde gecekonduları gezen, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde güzel yatırımlarıyla yurtdışında örnek gösterilen, Başbakanlığı sırasında IMF'ye olan borçlarımızı sıfırlayan, dışarıdan emir almayan bir dünya lideri" dedi.

"TATİLDE OLANLARI UYARALIM"

Belediye Başkanı Mustafa Ak ise, AK Parti'nin adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın milletin bağrından çıktığını ve "adam gibi adam" olduğunu vurgulayarak, "Sayın Başbakanımız için sizlerden destek istiyoruz. Başbakanımızı sizler zaten tanıyorsunuz, onu anlatmaya gerek yok. Çankırılılar sandığın başına gidince ne yapacaklarını biliyorlar. Tatilde olanları da uyaralım, mutlaka oylarını kullansınlar. Uzun adama vefamızı gösterelim" mesajını verdi.

Başbakan Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı koltuğunu annesinin ak sütü gibi hak ettiğini söyleyen Başkan Ak, "Onun Cumhurbaşkanı seçilmesiyle Türkiye çok daha güçlü olacaktır. Gücünü halkından alan Başbakanımız gerektiğinde masaya yumruğunu vuracak bir başkandır. Bunu herkes yapamaz. Rehavete kapılmayalım, çok çalışalım. Sandıklarımıza sahip çıkalım" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çankırılılardan Cumhurbaşkanı Adayı Erdoğan'a Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement