Çatışmada Ölen PKK'lı Kadın Terörist Derik'te Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Çatışmada Ölen PKK'lı Kadın Terörist Derik'te Toprağa Verildi

Çatışmada Ölen PKK\'lı Kadın Terörist Derik\'te Toprağa Verildi

Tunceli'de geçen hafta güvenlik güçleriyle çatışırken ölen PKK'lı kadın terörist PKK'lı Gülistan Önen, Mardin'in Derik İlçesi'nde düzenlenen törenle toprağa verildi.

22.10.2015 20:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tunceli'de geçen hafta güvenlik güçleriyle çatışırken ölen PKK'lı kadın terörist PKK'lı Gülistan Önen, Mardin'in Derik İlçesi'nde düzenlenen törenle toprağa verildi.

Güvenlik güçlerinin 1 6 Ekim günü Tunceli'nin Pülümür Vadisi'nde gerçekleştirdiği operasyonda, 'Helin Faraşin' kod adlı PKK'lı Gülistan Önen ölü ele geçirildi. Elazığ'da otopsinin tamamlanmasının ardından dün akşam Mardin'in Derik İlçesi'ne getirilen terörist Gülistan Önen'in cenazesi bugün kalabalık grup tarafından Derik Devlet Hastanesi morgundan alındı.

İlçede esnaf kepenk kapatırken Gülistan Önen için tören düzenlendi. Aralarında HDP milletvekilleri Çağlar Demirel ve Gülser Yıldırım ile çok sayıda HDP ve DBP yöneticilerinin de bulunduğu kalabalık tarafından 3 kilometre uzaklıkta Kaliko Mezarlığı'na götürülen Gülistan Önen burada toprağa verildi.

HDP Diyarbakır İl Eş Başkanı Ömer Önen'in kuzeni de olan PKK'lı Gülistan Önen'in, PKK'lıların hayatını konu edilen Bakur (Kuzey) adlı kısa filmde rol aldığı belirtildi. - Mardin

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çatışmada Ölen PKK'lı Kadın Terörist Derik'te Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement