Çelik'ten Başkan Tahmazoğlu'na Hayırlı Olsun Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Çelik'ten Başkan Tahmazoğlu'na Hayırlı Olsun Ziyareti

Çelik\'ten Başkan Tahmazoğlu\'na Hayırlı Olsun Ziyareti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik, yeni dönemde de belediye başkanlığını kazanan Mehmet Tahmazoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

11.04.2014 16:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik, yeni dönemde de belediye başkanlığını kazanan Mehmet Tahmazoğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Şahinbey Belediyesi önünde Başkan Tahmazoğlu tarafından karşılanan Hüseyin Çelik, Başkan Tahmazoğlu'na çiçek takdim ederek, "hayırlı olsun" temennilerinde bulundu. Çelik ve Tahmazoğlu daha sonra makama geçerek bir süre sohbet etti.

Tahmazoğlu'na hayırlı olsun ziyaretine, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik'in yanı sıra; Sanayi, Ticaret, Enerji Tabi Kaynaklar Bilgi Komisyonu Başkanı ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Halil Mazıcıoğlu, AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Mehmet Erdoğan, Mehmet Sarı, Derya Bakbak, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, AK Parti İl Başkanı Ahmet Uzer ve yardımcıları katıldı.

Ziyarette konuşan Hüseyin Çelik, Başkan Tahmazoğlu'nun yaptığı çalışmalardan duydukları memnuniyeti ifade ederek, yeni dönemdeki görevinin hayırlı olmasını diledi. Çelik, şöyle devam etti:

"Bugün Mehmet Tahmazoğlu'nu milletvekili arkadaşlarım, il başkanım ve il teşkilatımızla birlikte ziyaret ediyoruz. Kendisini tebrik ediyoruz. Allah hayırlı hizmetlere vesile kılsın. Değerli arkadaşlar biliyorsunuz Gaziantep 'in ilçelerinden en büyüğü Şahinbey'dir ve en yüksek oy oranını aldığımız yerde Şahinbey'dir. Yüzde 55,3 gibi bir oy oranıyla Sayın Mehmet Tahmazoğlu ikinci dönem görevine başladı. İnşallah yine güzel projelere imza atar. En her zaman söylüyorum arkadaşlar, hiç bir başarı tesadüfü değildir ve başarı ter kokar. Gecesini gündüzüne katarak Mehmet Bey çalıştı. Sosyal belediyecilik derseniz, kültürel belediyecilik derseniz, loca belediyeciliği derseniz Şahinbey'de var. Hakikaten Türkiye'deki belediyelere de emsal olacak şekilde, vatandaşlarını incitmeden onların yararına olacak şekilde, bir kez daha altını çiziyorum, tüm Türkiye'ye örnek olacak bir kentsel dönüşüm başlattı. Şahinbey gibi yüzde sekseni gece kondu olan bir ilçede, yıllarca hoyrat bir şekilde harcanmış bir belediyede çok büyük başarılara imza attı. Hatırlarsanız geçen defa geldiğimde de Şehitler Caddesi'nin açılışını yapmıştık. Orada da söyledim ve bir kez daha söylüyorum, orada ki güzellikleri bizim tüm Türkiye'ye yaymamız gerekiyor. Yeşilvadi'yi görüyorsunuz, biraz önce gelirken söyledi oranın sıcak asfaltına başlamışlar."

Şahinbey'lilerin Mehmet Tahmazoğlu gibi bir belediye başkanına sahip olduklarından dolayı çok şanslı olduklarının altını çizen Çelik, "Şahinbey Mehmet Tahmazoğlu gibi bir Belediye Başkanına sahip olduğu için çok şanslıdır. Ama Mehmet Bey'de Şahinbey halkı gibi vefalı bir halkı temsil ettiği için son derece şanslıdır. Burada tabi büyük bir başarı var. Burada tüm teşkilatımızın, İl ve İlçe teşkilatımızın birlikte hareket etmesinden doğan bir başarı var, ama esas başarı Şahinbey halkının başarısıdır. Kadir şinas bir halk olduğunu göstermiştir. Kendisi için yapılanları takdir etmiştir ve Mehmet Bey'i ikinci 5 yıllık Belediye Başkanlığı için koltuğuna oturtmuştur. Allah hayırlı ve mübarek etsin, ağzımızın tadı bozulmasın ve ben 5 yıl sonra Şahinbey'in çok daha farklı bir Şahinbey olacağına inanıyorum" dedi.

'Çarşambanın gelişi perşembeden bellidir" atasözünü hatırlatan Çelik, Mehmet Tahmazoğlu'nun Çarşambasını bildiklerini ve Perşembe'nin de daha parlak olacağını gördüklerini ifade ederek, "Bu 5 yılda yapılanlar bundan sonra ki 5 yıllında müjdecisidir. Bizim çok güzel bir atasözümüz var Perşembenin gelişi çarşambadan belli olur diye. Biz Mehmet Tahmazoğlu'nun Çarşambasını biliyoruz. Perşembesi daha parlak olacaktır. Bütün arkadaşlarım adına tebriklerimi sunuyorum Mehmet Bey'e" diye konuştu.

Çelik'in ardından konuşan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyetini belirterek belediye olarak gerçekleştirilen projelerden söz etti. Tahmazoğlu, "Sayın Bakanıma, il başkanıma, milletvekillerime ve değerli partili arkadaşlarıma 2'inci dönem tekrar Başkan seçilmemden dolayı yapmış oldukları ziyaretten dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Allah kendilerinden razı olsun. Sayın Bakanımın da ifade ettiği gibi 5 yıllık bir dönemi geride bıraktık. Vatandaşlarımız yüzde 55,3 gibi güzel bir rakamla, en yakın rakibimize 33 puan fark, bir sonrakine ise 43 puan fark atarak çok ciddi bir ara açmış oldu. Yani çok net bir skorla Belediye Başkanı seçildik. Haliyle üzerimizde ki mesuliyet daha da artmış oldu" şeklinde konuştu.

Kişi başına en fazla yatırım yapan belediye olduklarını kaydeden Tahmazoğlu, "Sayın Bakanımın da ifade ettiği gibi Şahinbey 5 yıl önce borç batağında olan bir Belediyeyken, bugün bütçesinden en fazla yatırım yapan, bütçesinin yüzde 80'ini yatırıma dönüştüren ve kişi başına en fazla bütçe ayıran belediyeyiz. İstanbul Belediyesi de dahil olmak üzere, bütçeyi nüfusa böldüğümüzde kişi başı en fazla yatırımı biz yapıyoruz. Kentsel Dönüşüm, konut yapımı, işyeri yapımı... Sanayi Sitemiz tamamlanmak üzere, Türkiye'nin en büyük parkı Yeşil Vadi Parkı tamamlanmak üzere, şuanda yoğun bir çalışmamız var. Bu ayın 23'ünde vatandaşların hizmetine açmayı planlıyoruz. Yeşil Vadi yolumuz bitmek üzere. Dar gelirli ailelerimiz için yaptığımız konutların bir kısmını teslim ettik ve bir kısmını da bir kaç ay içinde teslim edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Yeni dönemde yapacağı projelerden de söz eden Tahmazoğlu, dar gelirli vatandaşlara 20 bin adet konut yapacaklarını söyledi. Kentsel dönüşüme devam etmek istediklerini aktaran Tahmazoğlu, "Kentsel dönüşüme devam etmek istiyoruz. Çünkü vatandaşların da öyle bir talebi var. Kültürel ve sosyal belediyecilik alanlarında da çalışmalarımıza devam edeceğiz. Tabi biz bu çalışmaları Başbakanımız başta olmak üzere, Bakanlarımızın, Sayın Genel Başkan Yardımcılarımızın, Milletvekillerimizin, İl Başkanımızın, İlçe Başkanımızın, tüm teşkilatımızın ayrıca belediyede çalışan bütün arkadaşlarımın ve halkımızın da desteğiyle yaptık. Bu destekler olmasa biz bütün bunları yapamazdık. Arkamızda güçlü bir hükümetin olması, siyasi ve ekonomik istikrarın olması bu çalışmaları da beraberinde getirdi. Tüm çalışmalarımız boyunca desteklerinizden dolayı şahsınıza ve tüm milletvekillerimize, bakanlarımıza, Fatma Şahin Bakanımıza ve ayrıca Başbakanımıza, emeği geçen herkese ben teşekkür ediyorum. Desteklerinizden dolayı tekrar teşekkür ediyor ve ziyaretinizden dolayı memnuniyetimi ifade ediyorum" açıklamasında bulundu. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çelik'ten Başkan Tahmazoğlu'na Hayırlı Olsun Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement