Cengiz: Halka Hizmet Hakka Hizmettir - Son Dakika
Yerel

Cengiz: Halka Hizmet Hakka Hizmettir

Cengiz: Halka Hizmet Hakka Hizmettir

Adalet ve Kalkınma Partisi ( AK Parti) Diyarbakır Milletvekili Aday Adaydı Hüseyin Cengiz, aday adaylığını açıklamasının ardından hemen çalışmalara başladı.

23.02.2015 12:12

Adalet ve Kalkınma Partisi ( AK Parti) Diyarbakır Milletvekili Aday Adaydı Hüseyin Cengiz, çalışmalarının startını verdi. İlk olarak Merkez Kayapınar, Bağlar, Yenişehir ve taşra içleri olan Silvan-Bismil-Çınar ve Hazro İlçe Teşkilatlarını ziyaret etti.

"Diyarbakır'a Hizmet En Büyük Onurdur"

İlçe teşkilatları ile bir araya gelen Cengiz 2015 genel seçimlerini ülke ve bölge için çok önemli olduğunu belirterek gayelerinin hakka hizmet halka hizmet olduğunu söyledi.

Yeni dönemde İlçe teşkilatları ile birlik, beraberlik kardeşçe çalışacaklarını belirten Cengiz, "AK Partinin insana hizmet etmeyi önceleyen bir anlayışa sahip olduğunu ve AK Partinin Hükümet olduğundan bu yana ülkede yaşayan 77 Milyon insanımızın daha rahat, daha sorunsuz bir yaşam sürmesi için gereken ne varsa yapmıştır. Bu hayırlı hizmetler geleceğimizi kurtaran hizmetlerdir. Bu anlamda büyüklerimizin bölgeye bakış açılarını ve hizmetlerini çok önemsiyoruz. Bize düşebilecek görev ne olursa olsun elimizden ne gelirse en iyi şekilde yapacağız. Bizde bu kutlu yolda halkımıza hizmet yarışında yer almak için yola koyulduk bizim için halkımıza ve güzide şehrimiz Diyarbakır'a hizmet en büyük onurdur bunu da ilçe teşkilatlarımız ile koordineli çalışıp birlikte başaracağız Diyarbakır'ın her şeye layıktır" dedi.

Ak Parti Çözümden Yana

Çözüm sürecine de değinen Cengiz Ak Parti'nin çözümden yana olduğunu, AK Parti'nin kuruluşuyla birlikte Türkiye'ye yeni bir siyaset anlayışı geldiğini ve Bunun yansımalarından biri olarak; Türkiye'nin bir gerçeği olan bir asırdır devam eden kiminin Güney Doğu, Kiminin Kürt, kiminin terör sorunu dediği olayın var oluş gerçeğini Partimiz kabul ederek; Yıllarca Kürt halkına karşı yapılan yanlış politikaların sonucunda kaybolan aidiyetin, AK Parti tarafından yapılan reformlarla tekrardan bu aidiyet duygusunun artmasına vesile olduğuna vurgu yapan Cengiz, "AK Parti Hükümetlerinin çözüm süreciyle kardeşlik bağını güçlendirmek isterken, birileri de zayıflatmak istiyorlar buna asla izin vermeyeceklerini ve Yapılan bütün provokasyonlara rağmen süreci devam ettireceğiz, yapılan provakatif eylemlere, yakmalara, yıkmalara ve yağmalamalara rağmen kararlı bir şekilde "Çözüm Sürecini" devam ettirerek "Yeni Türkiye Vizyonuyla" Türk'ü, Kürdü, Lazı Çerkezi ve bütün etnik gruplarıyla beraber emin adımlarla 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine doğru ilerleyecektir. Bu Güneş Doğudan Yükselecektir. Çözüm süreci ile Kardeşliğimizi baki kılacağız" diye konuştu.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Cengiz: Halka Hizmet Hakka Hizmettir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement