ÇETKODER, Zafer Bayramı Nedeniyle 300 Fideyi Toprakla Buluşturuyor - Son Dakika
Ekonomi

ÇETKODER, Zafer Bayramı Nedeniyle 300 Fideyi Toprakla Buluşturuyor

ÇETKODER Genel Başkanı Göktaş, "Bu yıl 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle, 25 ilimizde, 100 Meşe fidesini, 100 Çam fidesini, 100 Sedir fidesini toprakla buluşturuyoruz."

29.08.2014 14:01  Güncelleme: 14:22

ÇETKODER Genel Başkanı İktisatçı Mustafa Göktaş, 7 yıldır sürdürdükleri Zafer Bayramı kutlamalarını bu yıl farklı bir şekilde icra ettiklerini belirterek, "Bu yıl 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları dolayısıyla, şehitlerimizin ve atalarımızın adına Yurt Geneli 25 ilimizde 100 Meşe fidesini, 25 ilimizde 100 Çam fidesini, 25 ilimizde 100 Sedir fidesini toprakla buluşturuyoruz" dedi.

Çevre ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği (ÇETKODER) Genel Başkanı İktisatçı Mustafa Göktaş, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla açıklamada bulundu. Göktaş, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla alışılagelmiş açıklamalar ve kutlamalar dışında, gerek yerel yöneticiler gerekse genel yöneticilerin kalıcı ve topluma faydası olabilecek hiçbir etkinlik ve çalışmaya imza atmadığını bildiklerini belirterek, "Devletin kademelerindeki üst idareciler birer açıklama yaparlar, resmi törenlere katılırlar, Kutlama biter. Yerel'de ise irili ufaklı belediyeler, Odalar, mesleki sınai başkanlıklar yazılı kutlamalar yaparlar. Bazı Belediyeler ise bu gibi özel günleri kendilerine reklam günlerine dönüştürürler. Hemen Bilboordlar yaptırılır içine ilgili belediye başkanının resimleri de boy boy konarak kentin her yerine astırılır. Kutlamalar böylelikle ifa edilir. Her yıl aynı görüntü, her yıl aynı harcamalar, her yıl iş başında bulunanların millet kesesinden reklamları icra edilir. ÇETKODER olarak tam 7 yıldır sürdürdüğümüz Zafer Bayramı kutlamalarını bu yıl da farklı bir şekilde icra ediyoruz. Belki bizleri idare eden yerelde ve geneldeki idarecilerimizin dikkatini bu kez çekeriz ve bundan böyle ki kutlamalarda, topluma ve çevreye faydalı çalışmalar yapar, kalıcı birer eser bırakırlar" ifadelerine yer verdi.

-"ÇETKODER GÖNÜLLÜLERİNCE TÜM ŞEHİTLERİMİZİN RUHUNA HATİM İNDİRİLECEK"-

Bu yıl 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları dolayısıyla, şehitlerin ve ataların adına yurt genelinde 25 ilde 100 Meşe fidesini, 25 ilde 100 Çam fidesini, 25 ilde 100 Sedir fidesini toprakla buluşturduklarının altını çizerek şunları kaydetti:

" Çanakkale'den, Mersin'den, Bursa'dan, Kayseri'den, İzmir'den yola çıkan kardeşlerimiz bu gün sabah saat 11 de Anıtkabirde Ata'nın huzurunda olacaklar. Yurt geneli bugün itibari ile Cuma Günü olması münasebetiyle ÇETKODER gönüllülerince tüm şehitlerimizin ruhuna hatim indirilecektir. Yine bu günün anlam ve önemine binaen 7 ortopedik engelli kardeşimize tekerlekli sandalye, 10 görme engelli kardeşimize Baston dağıtımı gerçekleştirilmiştir."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Ekonomi ÇETKODER, Zafer Bayramı Nedeniyle 300 Fideyi Toprakla Buluşturuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement