Ceylanpınar Belediye Başkanı Demirtaş'a 'Terörist' dedi - Son Dakika
Güncel

Ceylanpınar Belediye Başkanı Demirtaş'a 'Terörist' dedi

Ceylanpınar Belediye Başkanı Demirtaş\'a \'Terörist\' dedi

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar İlçe Belediye Başkanı Menderes Atilla katıldığı bir televizyon programında HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş için 'Terörist' ifadelerini kullandı.

02.10.2016 14:00

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, A Haber Televizyonunda yayınlanan ve Erkan Tan'ın sunduğu "Arka Plan" programına katılarak gündemdeki konuları değerlendirdi. Lozan'dan FETÖ'ye, PKK'dan PYD'ye, Türkiye'nin yakın tarihinden 15 Temmuz darbe girişimine kadar birçok konunun konuşulduğu programda Atilla, her programda olduğu gibi yine çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. Atilla'nın en dikkat çeken açıklaması ise HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'a yönelik sözleriydi. Atilla, Demirtaş için 'Terörist' derken, CHP'li milletvekilleri Mahmut Tanal ve Sezgin Tanrıkulu'ya da HDP üzerinden yüklendi.
Atilla, "Benim nazarımda HDP eşittir PKK, PKK eşittir HDP. Bugün Murat Kayılan ne kadar teröristse Selahattin Demirtaş da o kadar teröristtir. İkisi arasında hiç bir fark görmüyorum. Bölgede çukur siyaseti yürütürken bir algı oluşturmaya çalıştılar. Ne dediler, devlet insanları katlediyor dediler. Katil devlet dediler. Diyelim ki devlet bölgede halkı vurdu. Sınırın sıfır noktasında bulunan Nusaybin'de halk hemen sınırın diğer tarafından PYD'nin kontrolünde olan Kamışlı'ya neden geçmedi de batı illerine gitti? Çünkü PKK'nın bugün Kürtlere yaşattığını hiç kimse yaşatmamıştır." diye konuştu. (Kaynak: Gazete İpekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Ceylanpınar Belediye Başkanı Demirtaş'a 'Terörist' dedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement