CHP Antalya'da Bayramlaşma - Son Dakika
Yerel

CHP Antalya'da Bayramlaşma

CHP Antalya\'da Bayramlaşma

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya İl Teşkilatı, Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni düzenlendi.

05.10.2014 12:24

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya İl Teşkilatı, Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni düzenlendi. Bayramlaşma törenine 12 Ekim'de gerçekleştirilecek olan Antalya İl kongresinde il başkanlığı adayları da katıldı.

CHP Antalya İl Başkanlığı'nda önündeki bayramlaşmaya CHP Antalya Milletvekili Gürkut Acar, Burdur Milletvekili Ramazan Kerim Özkan, CHP Antalya İl Başkanı Devrim Kök, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, eski Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mustafa Akaydın, İl Başkan adayları Cavit Arı, Bahadır Manyaslıoğlu, Mesut Şimşek ve partililer katıldı.

Partililerin bayramını tebrik eden İl Başkanı Kök, bayramlar paylaşımın en üst düzeyde yaşandığını günlerden olduğunu söyledi.

CHP ailesi olarak geleneksel bayramlaşmalarını yaptıklarını dile getiren Kök, "Bayramın hemen ardından CHP İl Başkanlığı Kongresi olacak. Şimdiye kadar 3 aday arkadaşımız çıktı. Hepsi birbirinden değerlidir. CHP'liler en doğru kararı verecektir. CHP kongresi bir demokrasi şöleni eklinde geçecektir. El birliği ile bunu başaracağız. Oradan çıkarken de hangi arkadaşımıza parti görev verirse, onun koluna gireceğiz. Bizde 2.5 yıldır görev yapıyoruz. Bu tecrübemizi yeni yönetimin yanında kullanacağız" diye konuştu.

Yeni başkanın yanında olacakların ı kaydeden Kök, " İlk genel seçimde CHP'nin Antalya'da 5 olan milletvekili sayısını nasıl yükseltiriz bunun gayreti içinde olacağız. İl başkanı olarak son bayramım. Bundan sonra CHP'nin sade bir üyesi olarak mücadelemize devam edeceğiz. Hakkınızı helal edin. İyi bayramlar" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Antalya'da Bayramlaşma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement