CHP Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya Açıklaması - Son Dakika
Yerel

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya Açıklaması

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya Açıklaması

Cumhurbaşkanlığı seçimi çalışmaları kapsamında Ordu’nun Fatsa ilçesine gelen Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya, Fatsa’da partililerle buluştu.

19.07.2014 15:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanlığı seçimi çalışmaları kapsamında Ordu'nun Fatsa ilçesine gelen Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya, Fatsa'da partililerle buluştu.

Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya'yı CHP Ordu Milletvekili İdris Yıldız, CHP Giresun Milletvekili Selahattin Karaahmetoğlu, CHP İl Başkanı Osman Güngör, Fatsa İlçe Başkanı Doğan Çelebi ve çok sayıda partili karşıladı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya: "Seçim öncesinde Türkiye'nin her yerinde Cumhuriyet Halk Partisi'nin çalışmaları devam ediyor. Ben de Karadeniz Bölgesi'nden sorumlu olarak çalışmalarımı hızlandırdım. Artvin'den başladık ve bütün Karadeniz'i gezdim. Ayrıca Tokat, Amasya, Çorum da dahil olmak üzere, sırayla batı'ya doğru gidiyoruz. 10 ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimi ile ilgili vatandaşlarımızın yatın ilgi ve alakasına şahit olduk. Yerel seçimlerde Ordu ilimizde gerçekten çok üzüldük. Amacımız bundan sonra önceki yapmış olduğumuz eksikleri yapmamak ve önümüzdeki süreçte 10 Ağustos günü yapılacak oylan Cumhurbaşkanlığı seçiminde ve ondan sonra yapılacak genel seçimlerde CHP'nin ivmesini kazandıracak çalışmalar yapmak. En azından eksiklerimizi tamamlamak için bu bir fırsattır. 10 Ağustos günü yapılacak olan seçim örgütlerimiz için bir sınav niteliğindedir.30 Mart'tan sonraki seçimlerde örgütlerle ilgili genel bir değerlendirme yaptık.Esas değerlendirmemizi parti olarak 10 Ağustos sonrası yapacağız. Siyaset yapıyorsak her şeyin hesabını net olarak vermeliyiz ve sonuçlarına göre yolumuza devam etmeliyiz. Tüm örgütlerimizle bir araya geliyoruz ve çalışmalarını değerlendiriyoruz. Benim çalışmama milletvekili arkadaşlarım da katılıyor. Bir ekip olarak bu işi yürütüyoruz. Önümüzdeki süreç Türkiye açısından son derece önemli bir süreçtir." dedi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement