CHP'li Aygün: İnsanlar Katlediliyor, Gül'ler İçin Varsa Yoksa Makam - Son Dakika
Güncel

CHP'li Aygün: İnsanlar Katlediliyor, Gül'ler İçin Varsa Yoksa Makam

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün veda resepsiyonundaki dikkat çekici açıklamalarına ilişkin CHP'den de bir değerlendirme geldi.

20.08.2014 12:14

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün veda resepsiyonundaki dikkat çekici açıklamalarına ilişkin CHP'den de bir değerlendirme geldi. Türkiye ve çevresinde yaşananlara dikkat çekerek, "Gül" ailesine eleştiriler yönelten CHP'li Hüseyin Aygün, "İnsanlar katledilir, sürülür 'pazarda' kadınlar 'cariye' olarak satılır, Gül'lere ne gam. Varsa yoksa Cumhurbaşkanlığı, başbakanlık, yuva AKP'ye dönüş, her daim makam" dedi.

Twitter hesabından açıklamalarda bulunan CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün, şunları kaydetti:

"Gül ve eşi Hayrünissa hanımın "veda gecesi' söyledikleri tam ibretlik yeni bir 'ders' gibi olmuştur. IŞİD sınırda her gün insan keserken, Ezidi kadınlar 'pazarda' 5 bin dolara Arap şeyhlerine satılırken, Antep'te Suriye'den gelen bir kişi evini kiraladığı vatandaşımızı bıçak ile doğrarken, 1 milyon 500 bin Suriyeli ülkemizde aç, çıplak, linç saldırılarına açık yaşarken, IŞİD militanları serbestçe girip çıktığı halde, Ezidilere sınırda 'pasaport' sorulurken, Diyarbakır'da 23 yaşındaki Mehdi Taşkın katledilirken, Cumhurbaşkanı olan Erdoğan istifa etmeyip 'tüm makamlarda aynı anda otururken', Güllerin derdi 'camiadan gelen saygısızlık' imiş, Hayrünissa hanım 'selfici Abdülkadir'e çok kırgınmış, TV açmıyor, internetin fişini çekmişlermiş, AKP 'Gül'ü istemiyor' diye 'çok zor günler yaşamış'lar. İnsanlar katledilir, sürülür 'pazarda' kadınlar 'cariye' olarak satılır, Gül'lere ne gam! Varsa yoksa Cumhurbaşkanlığı, başbakanlık, 'yuva' AKP'ye dönüş, her daim makam!"

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel CHP'li Aygün: İnsanlar Katlediliyor, Gül'ler İçin Varsa Yoksa Makam - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement