CHP'li İnce'den Hakan Fidan Eleştirisi - Son Dakika
Güncel

CHP'li İnce'den Hakan Fidan Eleştirisi

CHP'li vekil İnce, istifa eden MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ı eleştirerek, "Hakan Fidan'ın Öcalan ile arası iyi. HDP'den aday olabilir. Bunu da bir düşünsünler" dedi.

09.02.2015 15:05  Güncelleme: 15:25

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, istifa eden MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ı eleştirerek, "Başta Bülent Arınç ve diğerleri olmak üzere Hakan Fidan'ın adaylığını istemiyorlarsa onlara bir önerim var. Hakan Fidan'ın Öcalan ile de arası iyi. Bunu İmralı görüşmelerinden biliyoruz. HDP'den aday olabilir. Bunu da bir düşünsünler" dedi.

Antalya'nın Alanya ilçesinde dün CHP İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen konferansa konuşmacı olarak katılan CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, bugün Alanya İlçe Başkanı Şengül Yeşildal ve CHP Antalya eski Milletvekili Osman Özcan ile birlikte Alanya Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti. Muharrem İnce, CHP Alanya İlçe Teşkilatı Başkanı Şengül Yeşildal ve CHP Antalya eski Milletvekili Osman Özcan ile birlikte Alanya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Ali Dim ve Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

"HDP'DEN ADAY OLABİLİR BUNU DA BİR DÜŞÜNSÜNLER"

Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan İnce, MİT Müsteşarlığı'ndan istifa eden Hakan Fidan'ın milletvekilliği adaylığıyla ilgili soruya, "Erdoğan'a sormadan istifa etmez. Bu bir danışıklı dövüş. Hakan Fidan MİT Müsteşarıyken Orta Doğu'yu karıştırdı. İstifa edince de AKP'yi karıştırdı. MİT'in başındayken Orta Doğu'yu birbirine kattı. Türkiye'nin dostu kalmadı. İstifa etti, AKP'yi karıştırdı. AKP'de bu direnç fazla olursa başta bu Bülent Arınç ve diğerleri olmak üzere Hakan Fidan'ın adaylığını istemiyorlarsa, onlara bir önerim var. Hakan Fidan'ın Öcalan ile de arası iyi. Bunu İmralı görüşmelerinden biliyoruz. HDP'den aday olabilir. Bunu da bir düşünsünler" şeklinde yanıt verdi.

"O MODİFİYE BAŞBAKAN"

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun "İster Kılıçdaroğlu olsun, ister başkası, bu yasa çıktıktan sonra kim eline molotof kokteyli alırsa, kim yüzünü maskeyle kapatırsa gerekli olan cevabı da alır" sözleri ile ilgili soru ise İnce şöyle yanıt verdi:

"Bence gölgeden çıksın, başbakanlık yapsın ve haddini bilsin. O modifiye başbakan. O başbakan görünümlü genel müdür aslında. Doğan görünümlü şahin gibi. Önce gitsin görevini yapsın. Alabiliyorsa da gelsin alsın. Yani ana muhalefet partisinin genel başkanını gelir alırmış. Sıkıyorsa gel al. Haddini bilecek insanlar. İslamın şartı beştir ama altıncısı da haddini bilmektir. Başbakansan başbakanlığını yapacaksın. Ana muhalefet partisinin liderini alacak adam bir demokraside olamaz. Bu tehdidi savuruyorsan bize de direnme hakkı meşru olur."

"KÜBA'DA MÜSLÜMAN YOK, KÜBA'YA CAMİ YAPACAK"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan " Küba'nın tepesine cami yakışır" sözlerini de eleştiren İnce, "Küba'da müslüman yok. Küba'ya cami yapılacak. Bunlar gündem saptırma olaylarıdır. Hırsızlığı, yolsuzluğu kapatmak için Osmanlıcayı tartışıyoruz. karma eğitimi, Küba'ya camiyi tartışıyoruz. Amerika'yı kim keşfetti onu tartışıyoruz. Küba'ya cami yapacağına Osmanlı'nın en büyük camisi olan Selimiye'nin olduğu Edirne'deki sorunları çözsünler. Sel altındaki Edirne'deki ırmak yatağını temizlesinler" dedi.

Alanya Gazeteciler Cemiyeti anı defterine yazan Muharrem İnce, öğle yemeğinin ardından ayrıldı.

CHP\'li İnce\'den Hakan Fidan Eleştirisi
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel CHP'li İnce'den Hakan Fidan Eleştirisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • calibre53: yahu m. ince sen bu kafayla 250 sene daha adam olamazsın fosilleştiniz artık , ülkesine hizmet için can atan gençlerin önünü açın bırakın koltuk sevdasını. YUHH DİYORUM SİZE BAŞKA DA BİŞEY DEMİYORUM. 3 17 Yanıtla
  • cevdet gültepe: eyy ince ipini cekdiler hala ötüyorsun ramazanda bira icmeye benzemez bu işler 5 14 Yanıtla
  • reyiz: sana ne be adam sana ne. . . işine baksana sen adam gibi muhalefet olun önce 7 12 Yanıtla
  • efkar: yahu akp yi karıştırıyosaa sana noluyoo sana bi zararı varmı ??? 5 12 Yanıtla
  • Kasım Araz: Bukadar basit insanki bu Muharrem ince yorumunu okuyupta oy vermediğim için kendimi mutlu hissettim 5 12 Yanıtla
  • CAHİL CHP Lİ: chp deki hüseyin aygünün arası daha iyi hdp den o aday oslun 5 9 Yanıtla
  • Ahmedse: Sen kendine bak seni aday bile yapmıyorlar 2 8 Yanıtla
  • Ka akıl : Ince senin derdin sana yeterdir. 4 2 Yanıtla
  • ajanda: bulunduğu konumun ciddiyetiyle konuşabilmekte siyasetçinin hamuruna göre değişiyor işte. . . . kendi gözündeki merteği görmeyenler başkasının gözündekiyle uğraşırlar. . 4 1 Yanıtla
  • Geçmişe Bak Geleceği yorumla: Sayın ince Tayyip Sultan Fidanın Aday olmasını neden istemedi söyleyeyim onun yıpranmasını önlemek içinyoksa Tayyip Sultan bu güne kadar ne dediyse tersini yaptı. Sır küpüm dediği fidan seçimden sonra Eyer göl maya tutarda seçilirlerse AKP ye Yeni Genel Müdür Olur. Benden Demesi. 2 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement