CHP'nin Antalya Kampında Son Gün - Son Dakika
Güncel

CHP'nin Antalya Kampında Son Gün

CHP\'nin Antalya Kampında Son Gün

CHP milletvekilleri, Antalya'daki kampın son gününe sabah sporuyla başladı.

02.11.2014 10:42  Güncelleme: 11:19

Kahvaltının ardından ailesiyle otelin çevresinde yürüyüşe çıkan Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka'ya günün sürprizi küçük oğlu Demir'den geldi. Demir annesini öperek sevgisini gösterdi.

CHP'nin Antalya'da cuma günü başlayan TBMM 24'üncü Dönem 5'inci Çalışma Toplantısı, bugün Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun konuşmasıyla sona erecek.

Kampta CHP milletvekilleri Mustafa Balbay ve Kamer Genç güne sabah yürüyüşüyle başladı. İkili, kampın gerçekleştiği Belek Sirene Otel'in 'Perge Yolu' olarak adlandırılan bölümünde eşofmanlarıyla yürüyüş yaptı.

Kampı değerlendiren Balbay, ne olursa olsun konuşabilmenin iyi olduğunu söyledi ve dün toplantının 5.5 saat kesintisiz devam ettiğini kaydetti. TBMM 24'üncü Dönem 5'inci Çalışma Toplantısı'nın milletvekillerinin konuşmalarına ayrılan bölümünde ekonomiden örgütlerin durumuna, tarıma kadar birçok konunun tartışıldığını aktaran Mustafa Balbay, Genel Başkan Yardımcısı Sencer Ayata'nın sunumunda ise çok açık bir şekilde 'oyların aslanın ağzında' olduğunun görüldüğünü dile getirdi.

'HEDEF; 2015'TE CHP İKTİDARI'

Sunumda Türkiye'de artık küçük partiler kalmadığını, geçişkenliğin daha az olduğunun bir kez daha ortaya konulduğunun altını çizen Balbay, tersi de geçerli olmak üzere, CHP'nin MHP'den alabileceği yüzde 5 oy bulunduğunu, AK Parti'den CHP'ye gelebilecek yüzde 10'luk potansiyelin varlığını konuştuklarını dile getirdi.

Mustafa Balbay, "Hedef 2015'te Türkiye'de CHP iktidarını, halkın iktidarını kurmak. Bu düzen böyle gidemez" dedi. Balbay, çok yakın bir zaman dilimi içinde iktidar projesiyle halkın karşısına çıkacaklarını kaydetti.

Kamer Genç ise şunları söyledi:

"AKP gibi rüşvet ve yolsuzluğa batmış, cumhuriyetin değerlerini, Atatürk'ün değerlerini yok etmiş partinin iktidarda kalması bizim için de memleket için de yüz karasıdır. İnanıyorum ki 2015'te CHP iktidara gelir. Milletin oyları kimsenin emrinde değil, yeter ki pisliklerini anlatalım. Namuslu Türk vatandaşının AKP ve Erdoğan'a şamar atacağına inanıyorum."

DEMİR'DEN ANNESİNE ÖPÜCÜK

Kampa eşi İzzet Nazlıaka ve oğulları Demir ve Berke'yle birlikte katılan CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, ailesiyle yaptığı kahvaltının ardından otelin bahçesinde kısa bir gezintiye çıktı. Nazlıaka ailesinin kısa yürüyüşünde milletvekilinin küçük oğlu Demir, annesini öperek sevgisini gösterdi.

Nazlıaka, siyasetçilerin yoğun bir çalışma temposu içinde olduklarını belirterek, kampın hem milletvekillerinin sosyal anlamda bir arada olmaları hem de ailelerin kaynaşması açısından önemli olduğunu söyledi. Kampın gayet iyi geçtiğini belirten Nazlıaka, toplantılarda hem yeni yasama yılına ilişkin, hem de 2015 seçimlerine yönelik önemli değerlendirmeler yapıldığını kaydetti. Milletvekili Nazlıaka şöyle dedi:

"Her şeyden önemlisi hiçbirimiz robot değiliz. Hepimizin birtakım duyguları var. Bu kamp bir bilgi transferi değil aynı zamanda duygu transferi de sağlıyor. Milletvekilleri arasında birlik, dostluk, kardeşlik, dayanışma duygusunu daha da körükleyen bir ortam temin ettik."

Aylin Nazlıaka, kampta 2015 seçimlerine hangi projelerle gidileceği, hedef kitlenin kimler olacağı ve nasıl bir yol izleneceği konusunda zihin haritasının ortaya çıkmaya başladığını da belirterek, bunu projelerle halka sunacaklarını kaydetti. Nazlıaka bir soru üzerine, Ankara ve Belediye Başkanı Melih Gökçek'e de sürprizleri olacağını belirterek, "Melih Gökçek'in kendisi Ankaralılar için kötü sürprizdir. Ankara'nın sorunlarını her fırsatta dile getirmeye devam edeceğiz" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel CHP'nin Antalya Kampında Son Gün - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement