Çks Kayıtlarında Son Gün 30 Haziran - Son Dakika
Yerel

Çks Kayıtlarında Son Gün 30 Haziran

Çks Kayıtlarında Son Gün 30 Haziran

Yüreğir Ziraat Odası Başkanı Mehmet Akın Doğan, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı 2016 Yılı Çiftçi Kayıt Sistemi’ne (ÇKS) başvuruların, 30 Haziran’da sona erdiğini belirterek, halen kayıt yaptırmayan çiftçilerden acele etmelerini istedi.

11.05.2016 09:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yüreğir Ziraat Odası Başkanı Mehmet Akın Doğan, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı 2016 Yılı Çiftçi Kayıt Sistemi'ne (ÇKS) başvuruların, 30 Haziran'da sona erdiğini belirterek, halen kayıt yaptırmayan çiftçilerden acele etmelerini istedi.

Doğan, yaptığı açıklamada, sürenin dolmasına az bir süre kaldığını hatırlatarak, kayıt yaptırmayan çiftçileri uyardı. Tarımsal desteklemelerden faydalanmanın ön şartı olan ÇKS başvurularının 1 Eylül'de başladığını anımsatan Doğan, "Üreticilerin, kayıt ve güncellemelerini yapabilmeleri için, istenilen belgelerle birlikte 30 Haziran 2016 tarihine kadar bağlı bulundukları il, ilçe gıda tarım ve hayvancılık müdürlükleri ile ziraat odalarına başvuruda bulunmaları gerekiyor" dedi.

Bu konuda çiftçileri, sürekli kısa mesajlar göndererek uyardıklarını ifade eden Doğan, çiftçilerin, mağduriyet yaşamamak ve desteklemelerden yararlanabilmek için kayıtlarını mutlaka yaptırmaları gerektiğini kaydetti. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çks Kayıtlarında Son Gün 30 Haziran - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement