Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kızı ve Oğlu Gaziantep'te - Son Dakika
Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kızı ve Oğlu Gaziantep'te

Cumhurbaşkanı Erdoğan\'ın Kızı ve Oğlu Gaziantep\'te

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Oğlu Bilal Erdoğan ile Kızı Esra Albayrak Türkiye Gençlik ve Eğitim Hizmetleri Vakfı (TÜRGEV) üyeleri ile birlikte Nizip ilçesinde bulunan Suriyelilerin kaldığı konteyner kenti ziyaret etti.

02.12.2014 20:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Oğlu Bilal Erdoğan ile Kızı Esra Albayrak Türkiye Gençlik ve Eğitim Hizmetleri Vakfı (TÜRGEV) üyeleri ile birlikte Nizip ilçesinde bulunan Suriyelilerin kaldığı konteyner kenti ziyaret etti.

Türk Hava Yolları'nın tarifeli uçağıyla saat 12.00 sularında Gaziantep'e gelen heyet, Nizip ilçesinde bulunan Suriyelilerin kaldığı konteyner kente geçti. Ziyarette Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan ile kızı Esra Albayrak ile birlikte TÜRGEV Başkanı Arzu Akalın, İstanbul Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir de yer aldı. Buradaki incelemelerin ardından, Gaziantep il merkezindeki bazı yerleri ziyaret eden heyete Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Ahmet Uzer ve çok sayıda yetkili eşlik etti. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kızı ve Oğlu Gaziantep'te - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement