Leyla Zana'nın Yemin Metninin Dışına Çıkması Erdoğan'a Soruldu - Son Dakika
Güncel

Leyla Zana'nın Yemin Metninin Dışına Çıkması Erdoğan'a Soruldu

HDP Ağrı Milletvekili Leyla Zana'nın Genel Kurul'da yemin metni dışına çıkmasına ilişkin değerlendirmesi sorulan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Benden almayın" dedi.

17.11.2015 16:20  Güncelleme: 17:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'den ayrılırken gazetecilerin, Leyla Zana'nın yemin metnini değiştirmesi ve yemininin geçersiz sayılmasıyla ile ilgili sorduğu 'görüş alabilir miyiz' sorusuna "Benden almayın" yanıtını verdi.

YEMİN TÖRENİ İÇİN MECLİS'E GELDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 26. Dönem Milletvekili Ant İçme töreni dolayısıyla Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan gelişinde, Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alayı tören kıtasını selamladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı, 2'nci en yaşlı üye sıfatıyla İstanbul Milletvekili İsmail Kahraman karşıladı.

AYAKTA ALKIŞLADILAR

Deniz Baykal, 26. Dönem 1. Yasama Yılı'nın ilk birleşimini açtıktan sonra, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın locadaki yerini aldığını bildirdi. AK Parti milletvekilleri ve bakanlar, Erdoğan'ı ayakta alkışladı.

1 SAAT SONRA AYRILDI

TBMM'de yaklaşık 1 saat kalan Erdoğan, yemin törenini bir süre takip ettikten sonra Meclis Genel Kurulu Salonu'ndan ayrıldı.

En yaşlı ikinci üye sıfatıyla İstanbul Milletvekili İsmail Kahraman tarafından uğurlanan Erdoğan, Meclis'ten ayrılırken Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alayı tören kıtasını selamladı.



Erdoğan'a, Meclis'ten ayrılışı sırasında, makam aracına kadar çok sayıda milletvekili eşlik etti. Erdoğan, vatandaşlarla da fotoğraf çektirdi.

ZANA SORUSUNA 2 KELİMELİK YANIT

Öte yandan, HDP Ağrı Milletvekili Leyla Zana'nın Genel Kurul'da yemin metni dışına çıkmasına ilişkin değerlendirmesi sorulan Erdoğan, "Benden almayın" karşılığını verdi.







Leyla Zana\'nın Yemin Metninin Dışına Çıkması Erdoğan\'a Soruldu
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Leyla Zana'nın Yemin Metninin Dışına Çıkması Erdoğan'a Soruldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (38)

  • 1461: ne eşitliği istiyorsunuz daha..burasi Türkiye kardeşim .... hoşunuza gitmediyse eyerki ..kapılar açık bye bye tutan yok 41 22 Yanıtla
  • Asker: TÜRK kelimesinden bile korkuyorlar bu korku size yeter 42 10 Yanıtla
  • türk kürt: Rte laf atan sonuca bak adamın kralı cumhurbaşkanımız kötü adam olsa buralara gelemezdi boş muhhabbet ediyonuz 39 11 Yanıtla
  • yy: RTE ye dünya lideri diyenlere Allah acil şifalar versin 17 30 Yanıtla
  • BORTECINEE.: Yemin etse ne olur kiiii.ALLAH'tan korkmadiktan sonra .... 32 9 Yanıtla
  • veli: evet Kürtler elektrik parası vermiyor..Eşitlik istiyoruz biz Türk ler olarak!!!!! 29 5 Yanıtla
  • CESUR YÜREK: Leyla ZANA, PKK, ve yandaş kurum ve kuruluşları bu ülkemizin birlik ve beraberliği için ne yapmışlar ki! yemin metni tartışılsın. 20 5 Yanıtla
  • RUSTEME ZAL: leya hanim selam sayilar 6 18 Yanıtla
  • Asker: Bu daha iyi günlerimiz 3 19 Yanıtla
  • Asker: Fransaya gidin 17 5 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement