Cumhurbaşkanı Seçimi - Son Dakika
Yerel

Cumhurbaşkanı Seçimi

Cumhurbaşkanı Seçimi

Bozüyük Belediye Başkanı Bakıcı: "Halk ilk kez kendi özgür iradesiyle geleceğine yön vererek cumhurbaşkanını seçti"

13.08.2014 19:29

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, cumhurbaşkanı seçimine ilişkin, "Halk ilk kez kendi özgür iradesiyle geleceğine yön vererek cumhurbaşkanını seçti" ifadelerini kullandı.

Bakıcı, yaptığı yazılı açıklamada, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın seçilmiş cumhurbaşkanlığının Türkiye için hayırlı olmasını temenni etti.

Cumhurbaşkanı seçiminde, vatandaşların özgür düşüncelerinin oy pusulasına yansıdığını anlatan Bakıcı, açıklamasında şunları bildirdi:

"Bu seçimle Türkiye, demokrasi tarihinde, vatandaşların kendi oylarıyla cumhurbaşkanını seçerek önemli bir ilki yaşamıştır. Her seçim döneminde olduğu gibi bu seçim döneminde de halkımızla kucaklaştık. Bütün teşkilatlarımızla el ele kol kola çalıştık. Netice itibari ile seçimlerden Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan zaferle çıktı. Halk ilk kez kendi özgür iradesiyle geleceğine yön vererek cumhurbaşkanını seçti. Bilecik il geneli olarak ilk defa yaklaşık yüzde 51oranında oy almamız vatandaşlarımızın, arkadaşlarımızın gece gündüz demeden yaptıkları özverili çalışmalarından ve AK Parti'nin hizmetlerinden duyduğu memnuniyetin bir göstergesidir. Bozüyük olarak da yerel seçimlerde aldığımız oylardan 2 bin 500 daha fazla oy alarak çıtamızı yaklaşık yüzde 12 oranında yükseltmiş bulunuyoruz. Bu gayet güzel ve başarılı bir oran. Bundan sonrası için ise yine çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdüreceğiz. Hizmet için geldik, hizmet için çalışmaya devam edeceğiz." - Bilecik

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Cumhurbaşkanı Seçimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement