Dan Sömestr Tatiline Özel "Her Şey Dahil Pasaport" Paketi - Son Dakika
Güncel

Dan Sömestr Tatiline Özel "Her Şey Dahil Pasaport" Paketi

Dan Sömestr Tatiline Özel "Her Şey Dahil Pasaport" Paketi

Vodafone Red'liler "Her Şey Dahil Pasaport" paketiyle sömestr tatilinde 23 ülkede Türkiye'deymiş gibi tarifelerindeki tüm dakika, SMS ve internetlerini kullanabiliyor.

28.01.2015 11:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vodafone Red'liler "Her Şey Dahil Pasaport" paketiyle sömestr tatilinde 23 ülkede Türkiye'deymiş gibi tarifelerindeki tüm dakika, SMS ve internetlerini kullanabiliyor.

Vodafone'dan yapılan açıklamaya göre, "Akıllı Ücretlendirme Teknolojisi"yle geliştiren "Her Şey Dahil Pasaport" paketi, yurt dışında iletişimi kolaylaştırıyor.

Paket kapsamında, abonelerin yurt dışındaki dakika, SMS veya internet kullanımı otomatik olarak algılanıyor. ABD, Almanya, Arnavutluk, Avustralya, Çek Cumhuriyeti, Fransa, Gana, Güney Afrika, Hindistan, Hollanda, İngiltere, İrlanda, İspanya, İtalya, Katar, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Macaristan, Malta, Mısır, Portekiz, Romanya, Yeni Zelanda ve Yunanistan'da sömestr tatili döneminde kullanım yapılmadığı günlerde aboneye bir ücret yansıtılmıyor.

Vodafone Red'lilerin bu ülkelerde dakika, SMS veya internet kullanımı yapmaları durumunda günlük 9,90 lira alınıyor ve aboneler tarifelerindeki dakika, SMS ve hatta internet haklarının tamamını Türkiye'deymiş gibi harcayabiliyor. Aboneler ayrıca, yurt dışında tarifelerinin üstüne çıkan dakika, SMS ve internet kullanımlarında da yurt içi paket aşım fiyatları üzerinden ücretlendiriliyor.

Her Şey Dahil Pasaport paketi hem Türkiye'de hem de yurt dışında aktif hale getirilebiliyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk, şunları kaydetti:

"Abonelerimizin hayatını kolaylaştırdığımız Vodafone Red dünyasında, uçtan uca iletişim hizmetlerine ek olarak yurt içi ve yurt dışı fiyat ayrımını ortadan kaldırıyoruz. Vodafone Red'liler yıl boyu olduğu gibi sömestr tatilinde de yurt dışında 23 Vodafone ülkesinde tarifelerindeki dakika, SMS ve interneti özgürce sanki Türkiye'deymiş gibi kullanabiliyor.

Vodafone Red dünyasında yurt dışında fatura endişesini ortadan kaldırırken, abonelerimizin aile ekonomisinde de maliyet avantajı elde etmelerini amaçlıyoruz. Sömestr tatilinde iletişim ihtiyaçlarını uçtan uca karşılarken, Vodafone Red abonelerine hayatı kolaylaştıran fırsat ve sürprizler sunmayı sürdüreceğiz." - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Dan Sömestr Tatiline Özel 'Her Şey Dahil Pasaport' Paketi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement