Doğanşehir Kaymakamlığı'nda Bayramlaşma - Son Dakika
Yerel

Doğanşehir Kaymakamlığı'nda Bayramlaşma

Doğanşehir Kaymakamlığı\'nda Bayramlaşma

Doğanşehir Kaymakamlığı tarafından düzenlenen toplu bayramlaşma töreninde Kaymakam Murat Irgatoğlu, tüm kurum ve kuruluşlarla bayramlaştı.

18.07.2015 15:13

Doğanşehir Kaymakamlığı tarafından düzenlenen toplu bayramlaşma töreninde Kaymakam Murat Irgatoğlu, tüm kurum ve kuruluşlarla bayramlaştı.

Darende Kaymakamlığı önünde gerçekleştirilen bayramlaşma töreninde Kaymakam Murat Irgatoğlu, daire amirleriyle bayramlaştı. Kaymakam Irgatoğlu daha sonra Doğanşehir Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret ederek polis teşkilatı ile bayramlaştı. Kaymakam Irgatoğlu ardından beraberinde Jandarma Garnizon Komutanı Binbaşı Özkan Güneş, Askerlik Şube Başkanı Binbaşı Murat Işıldak, İl ADAF Müdürü Hamza Demiralp, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Özcan ile birlikte Doğanşehir Devlet Hastanesi'ni ziyaret etti.

Hastalar ve personel ile bayramlaşan Irgatoğlu, bayramı hastanede geçiren çocuklara da hediyeler verdi. Daha sonra İlçe Jandarma Komutanlığı'nı ziyaret eden Kaymakam Irgatoğlu, burada vatani görevlerini yapan askerlerle bayramlaştı. Son olarak ilçedeki şehit ailelerini ziyaret eden Irgatoğlu, "Bizler devletin temsilcileri olarak her zaman şehit ailelerinin yanındayız" dedi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Doğanşehir Kaymakamlığı'nda Bayramlaşma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement