DSP Genel Başkanı Masum Türker Açıklaması - Son Dakika
Politika

DSP Genel Başkanı Masum Türker Açıklaması

DSP Genel Başkanı Masum Türker Açıklaması

Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Masum Türker, CHP'nin kirli politikasının sonucu Trakya bölgesine geldiğini söyledi.

28.03.2014 16:06

Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Masum Türker, CHP'nin kirli politikasının sonucu Trakya bölgesine geldiğini söyledi.

DSP Genel Başkanı Masum Türker, Tekirdağ'ın Muratlı ilçesinde partisinin seçim çalışmalarına katıldı. DSP Muratlı Belediye Başkan Adayı Ali Çoban ile birlikte kahvehane konuşmasına katılan Türker, CHP'yi eleştirdi.

Türker, "DSP'den 3 dönem boyunca Muratlı Belediye Başkanlığı yapan Nebi Tepe'nin CHP'ye gidişiyle DSP'nin içinin boşaldığını göstermeye çalıştılar. CHP'nin bu kirli politikasının sonucu olarak ben buraya geldim. Yoksa Nebi bey seçim üzeri 'Artık yol ayrımına geldik. Ben yeni dönemde başka partide çalışmak istiyorum' deseydi, kendisine teşekkür eder, yolun açık olsun derdik. Hatta genel başkan olarak belki de ben bugün buraya gelmez, bu konuşmayı yapmazdım" ifadelerini kullandı.

Muratlı için yola çıktıklarını söyleyen DSP Muratlı Belediye Başkan Adayı Ali Çoban ise daha güzel, daha yaşanabilir bir Muratlı için bu yola baş koyduklarını dile getirerek mevcut Belediye Başkanı Nebi Tepe'yi eleştirdi. Çoban, "Bunların Muratlı için bir programları bir projeleri yok. Tek bildikleri şey, oyları bölmeyelim, oylar bölünmesin. Biz de onu diyoruz oylar bölünmesin, gelin Demokratik Sol Parti'ye ak güvercine daha güçlü, daha dinamik olalım. Sizlerin oylarıyla 3 dönem 15 sene Muratlı'da belediye başkanlığı yapan birisi var. Sizler ona güvendiniz, oy verdiniz. 15 sene belediye başkanlığı yaptı. Sonra ne yaptı? Muratlı'da DSP'nin bittiğini düşündü ve kuyruğunu kıstırıp kaçtı. Önce onu oraya getiren insanlara ihanet etti, sonra ona güvenen ve ona inanan insanlara ihanet etti. Bu ihanetinin bedelini 30 Mart'ta ödeyecek. Kimsenin yaptığı kimsenin yanına kalmaz" dedi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika DSP Genel Başkanı Masum Türker Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement