Dünya Çocukları Akseki'de Buluşacak - Son Dakika
Yerel

Dünya Çocukları Akseki'de Buluşacak

Uluslararası Antalya Çocuk Festivali kapsamında 10 ülkeden 229 çocuk, Akseki ilçesine gelecek.

10.04.2014 15:47

Uluslararası Antalya Çocuk Festivali kapsamında 10 ülkeden 229 çocuk, Akseki'de buluşacak.

Akseki Kaymakamı Murat Beşikci, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Uluslararası Antalya Çocuk Festivali kapsamında Gürcistan, Litvanya, Porto Riko, Bulgaristan, Romanya, Kazakistan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Tayland, Rusya ve Azerbaycan'dan 229 çocuğun 22 Nisan'da Akseki'ye geleceğini söyledi.

Dünya çocuklarını ilk kez Akseki'de buluşturacaklarını ifade eden Beşikci, farklı kültürlerden çocukların bir araya gelmesiyle Akseki'de büyük bir coşku yaşanacağını söyledi. Çocukların kaymakamlık ve Akseki Belediyesi tarafından misafir edileceğini belirten Beşikci, şöyle konuştu:

"Dünya çocukları buradaki yaşıtlarıyla bir araya gelerek, gönüllerince eğlenip, kültürlerini paylaşacaklar. Minikleri ilk önce tarihi Sarıhacılar Mahallesi'nde Aksekili çocuklarla buluşturacağız. Burada tarihi düğmeli evleri gezdirip öğle yemeği ikram edeceğiz. Daha sonra trekking grupları halinde tarihi ipek yolu üzerinde Akseki'ye götüreceğiz. Çocukların Akseki gezisinin ardından Uluslararası Antalya Çocuk Festivali Akseki gösterileri gerçekleştirilecek."

Tarihi Sarıhacılar Mahallesi'nde yürütülen hazırlıkları inceleyen Kaymakam Beşikci, minik misafirleri en iyi şekilde ağırlamak istediklerini dile getirdi. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Dünya Çocukları Akseki'de Buluşacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement