Dünya Yaşlılar Gününde Anlamlı Buluşma - Son Dakika
Yerel

Dünya Yaşlılar Gününde Anlamlı Buluşma

Dünya Yaşlılar Gününde Anlamlı Buluşma

Ünye Fen Adamları Derneği, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla meslektaşlarından en yaşlı ve en gencini bir araya getirdi.

01.10.2015 13:38

Ünye Fen Adamları Derneği, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla meslektaşlarından en yaşlı ve en gencini bir araya getirdi.

Dernek binasında yapılan etkinlikle 1970 yılından bu yana elektrikçilik yapan ve en yaşlı elektirikçi olma ünvanını elinde bulunduran 71 yaşındaki Sebahattin Dikici ile Ünye'nin en genç elektrikçisi 23 yaşındaki Ünal Azaklı bir araya getirildi.

Ünye Fen Adamları Derneği Başkanı Musa Kıranlı, "Ünye Fen Adamları Derneği olarak, mesleğimizi ve meslektaşlarımızı ilgilendiren faaliyet alanlarında en geniş kapsamlı katılım ve en zengin içerikle, üzerimize düşen mesleki, bilimsel ve toplumsal görevleri layıkıyla yerine getirme çabasındayız. Bugün hayat kazanımları ve tecrübeleriyle kendilerinden her fırsatta çok şeyler alacağımız, öğreneceğimiz tüm büyüklerimizin 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü'nü kutluyor, minnet ve şükran duygularımızla, yaşam sevinçlerimizin hiç kaybolmadığı sağlıklı ve mutlu günler temenni ediyor, sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz."dedi.

"MEKTEPLİSİYLE ALAYLISINI BULUŞTURDUK"

1960 ve 70 yıllarından günümüze halen mesleğini icra etmekte olan, doğduğu memleketine ve yaşadığı topluma hizmet eden meslek büyüklerine saygı duyduklarını belirten Kıranlı," İsterdik ki, hepsini ayrı ayrı ziyaret edelim, sohbet edelim, tabii bu zaman olarak mümkün olmadı. Bu nedenle tanıdığımız, yaşamımızın vazgeçilmezi elektrikçilik mesleğini icra eden tüm meslek büyüklerimiz adına 1970 yılından bugüne halen hizmetlerine devam eden, istihdam sağlayan, katma değer sağlayan Sebahattin Dikici'yi ziyaret ettik. Meslek büyüğümüzü ziyaret ederken, aynı zamanda en yaşlı elektrikçi ile en genç elektrikçi arkadaşımızı bir araya getirdik. İnşallah mesleğe yeni başlayan ile mesleğini icra edeni, mekteplisiyle alaylısını buluşturduk. Bir araya geleceğimiz, birlikte olacağımız günler düzenleyeceğiz. Dertleşeceğiz, bilgilerimizi paylaşacağız, bizler onların saygın kişiliklerinden ve mesleki tecrübelerinden faydalanacağız" diye konuştu. Buluşmada, genç elektrikçi Ünal Azaklı, Sebahattin Dikici'ye çiçek takdim etti. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dünya Yaşlılar Gününde Anlamlı Buluşma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement