EESOB'dan Eski Maliye Bakanı Unakıtan Onuruna Yemek - Son Dakika
Yerel

EESOB'dan Eski Maliye Bakanı Unakıtan Onuruna Yemek

EESOB\'dan Eski Maliye Bakanı Unakıtan Onuruna Yemek

Eskişehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, eski Maliye Bakanı Kemal Unakıtan onuruna akşam yemeği düzenledi.

27.03.2014 16:17  Güncelleme: 16:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (EESOB) tarafından eski Maliye Bakanı Kemal Unakıtan onuruna akşam yemeği düzenlendi.

Yemeğe, Milli Eğitim Bakanı Prof.Dr.Nabi Avcı, Ak Parti Milletvekili Salih Koca ve Ak Parti Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte, Birliğe bağlı meslek odalarının başkan, yönetim ve denetim kurulları üyeleri katıldı. Programda söz alan Birlik Başkanı Ekrem Birsen, Kemal Unakıtan'ın Maliye Bakanlığı görevini yürüttüğü dönemde esnaf ve sanatkarların sorunlarını hükümete ulaştırmada ve çözüme kavuşturulmasında önemli hizmetlerinin olduğunu belirtti. Özellikle kendilerine iletilen terziler, lokantalar ve pastaneler gibi hizmet sektöründe faaliyet gösteren esnaf ve sanatkarların yüksek KDV sorunun, pazarcı esnafının vergi sorunlarının ve ulaştırma sektöründe faaliyet gösteren esnafın sorunlarının çözüme kavuşturulduğunu hatırlatarak teşekkür etti.

Eski Maliye Bakanı Sayın Kemal Unakıtan ise, esnaf ve sanatkarlara hizmet vermekten mutluluk duyduğunu anlatarak, yerel seçimlerle ilgili görüşlerini belirtti.

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı da, eski Maliye Bakanına başarılı hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Yemekte, Eskişehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ekrem Birsen tarafından da eski Maliye Bakanı Kemal Unakıtan'a plaket verildi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel EESOB'dan Eski Maliye Bakanı Unakıtan Onuruna Yemek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement