Eğitimci Hakkı Atila AK Parti'den Aday Adayı - Son Dakika
Yerel

Eğitimci Hakkı Atila AK Parti'den Aday Adayı

Eğitimci Hakkı Atila AK Parti\'den Aday Adayı

Eğitimci ve iş adamı Hakkı Atila, AK Parti İzmir ikinci bölge milletvekilliği için aday adayı olduğunu açıkladı.

14.02.2015 17:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eğitimci ve iş adamı Hakkı Atila, AK Parti İzmir ikinci bölge milletvekilliği için aday adayı olduğunu açıkladı. İzmir İl Başkanlığında Seçim Koordinasyon Merkezi'nde basın toplantısı düzenleyen Atila, "Daha güçlü İzmir, daha güçlü Türkiye için yola çıktım" dedi.

Eğitimci ve işadamı Hakkı Atila, AK Parti İzmir ikinci bölge milletvekilliği için aday adayı olduğunu açıkladı. AK Parti Bayraklı ilçe Başkanı Yakup Gülcan, ilçe kadın kolları başkanı Ferah Aydınlıoğlu aday adaylık açıklaması sırasında Hakkı Atila'yı yalnız bırakmadı. Yerel seçim döneminde Ak Parti Bayraklı Belediye Başkan aday adayı olduğunu hatırlatan Hakkı Atila, " 2001 yılında Doğal liderimiz şimdiki Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti'yi kurmasıyla İZMİR/BORNOVA ilçesinde AK PARTİ yönetim kurulu üyesi olarak aktif siyasete başladım. Neden bu tarih derseniz 1999 yılına kadar devlet memurluğu görevindeydim.2013 yılında İZMİR/BAYRAKLI ilçesinde AK PARTİ İlçe başkan yardımcılığı görevinde bulunup, bu görevimi BAYRAKLI Belediye Başkan Aday Adaylığı dönemine kadar devam ettirdikten sonra ayrıldım.2014/MART ayı yerel seçimlerinden sonrada partim de çeşitli görevlerde bulundum"dedi.

"DAHA GÜÇLÜ İZMİR DAHA GÜÇLÜ TÜRKİYE"

Neden milletvekili olmak istediği konusuna da açıklık getiren Atila şunları söyledi: "Öncelikle eğitimci ve iş adamı olmam nedeniyle İzmir'in 30 İlçesine yönelik sorunların analizini yaptım. Bu süre içerisinde hep teşkilatımızın ve halkımızla iç içe bu çalışmaları yürüttüm. AK Parti felsefesine sahip olan biri olarak, her türlü ayrımcılığa karşı birlikten yana olan düşünce yapısıyla faaliyetlerimizi arkadaşlarımızla birlikte sürdürdük. Şuanki Başbakanımız Sayın Profesör Dr. Ahmet Davutoğlu'nun başbakanlığında Partimiz Bergama'nın Kaşıkçı mahallesindeki 147 tane yaşayan vatandaşımızda eşit mesafede durmuş ve hizmet anlayışı içinde olmuştur. İzmir anakent ve ilçelerdeki tarımsal, turizm, istihdam ve benzeri sorunları çok iyi bilmekteyim. Yerel iktidarın yapamadığını iktidarımızla gerçekleştireceğiz. İzmirli hemşerilerimiz yıllarca İzmir için bir şey üretememiş beceriksiz yerel yönetimlerle bu işlerin olmayacağını bilir. Siz değerli hemşerilerimiz artık bunu görmüştür. Vatandaşın sesi olmak için bu göreve talip oldum. Daha güçlü İzmir, daha güçlü Türkiye için bu kutsal yola çıktım. Yıllarca ikamet ettiğim, öğretmenlik yaptığım, esnaflık yaptığım bayraklı sokaklarında taraflı tarafsız 'Hakkı hoca' kim diye sorulduğunda cevabını sevgili hemşerilerim verecektir."

"DAHA MÜREFFEH YARINLARA BİRLİKTE ULAŞACAĞIZ"

AK Parti döneminde yurdun dört bir yanının demir ağlarla örüldüğünü kaydeden Atila, Türkiye'nin ve iktidarın başarısını çekemeyenlerin partiye saldırı halinde olduğunu ifade etti. AK Parti Aday Adayı Hakkı Atila sözlerini şöyle noktaladı: "Savunma sanayimizde artık topunu tüfeğini bu vatanın evlatları yapmaktadır. Borç dilenmiyoruz. Borç veren ülke durumuna geldik. Uluslararası düşünce kuruluşları 2007/2014 arası yaptıkları analizde dünyanın en az borcu olan ülke sırlamasında Türkiye 9.sırada bulunmaktadır. Türkiye, dünyada ve ülkemizde gündemi belirlenen ülke değil, belirleyen ülke konumuna AK Parti iktidarıyla geldi. Artık Türkiye devler liginde mücadele etmektedir. Kamu borcu azalmış, dış borcunu yok etmiş borç veren bir ülke haline gelinmiştir. Bu gün geldiğimiz bu noktada bu başarıları çekemeyen dış güçler, kimi de içerden vurmaya çalışan yandaşları ile partimize sürekli saldırı halindedirler. Bizler büyük ustaya şunu diyoruz, 'Dik dur eğilme bu millet seninledir.' Bizler sizlerden alacağımız bu güç ve destekle Allah'ın izniyle daha müreffeh yarınlara hep birlikte ulaşacağız."

Atila konuşmasının ardından toplantıyı takip edenlere eşiyle birlikte 14 Şubat sevgililer günü dolasıyla karanfil dağıttı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eğitimci Hakkı Atila AK Parti'den Aday Adayı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement