En Son Havadis Gazetesi Çıkıyor - Son Dakika
Güncel

En Son Havadis Gazetesi Çıkıyor

Genel Yayın Yönetmenliğini Kemal Köse'nin yaptığı En Son Havadis Gazetesi yayın hayatına 10 Haziran 2015 tarihinde başlıyor.

27.05.2015 16:21

ens

Genel Yayın Yönetmenliğini Kemal Köse'nin yaptığı En Son Havadis Gazetesi yayın hayatına 10 Haziran 2015 tarihinde başlıyor.

Paralel yapı, ve dış istihbaratların Türkiye'deki faaliyetleri konularında son döneme damga vuran pek çok haberin altında imzası olan başarılı gazeteci Kemal Köse, 29 yaşında ve SNA Haber ajansı Yönetim Kurulu Başkanlığını yürütmekte.

"Yeni Türkiye'nin Öncelik Sesi" sloganıyla yola çıkmaya hazırlanan Kemal Köse'nin yayın yönetmenliğindeki En Son Havadis Gazetesi, güçlü editör kadrosu ile WWW.ENSONHAVADİS.COM web adresinden şimdiden ulusal haberlerini yayımlamaya başladı.

YAZAR KADROSUNDA KİMLER VAR?

İstihbarat, sosyal medya ve televizyon dünyasının tanınmış isimlerinin kadroda yer alacağını belirten Kemal Köse, isimleri açıklamayıp sürpriz olarak kalmasını istedi. İsimlerden bazılarının ise farklı rumuzlar ile yazacağını sözlerine ekleyerek, yayın hayatına damga vuracak bir haber sitesi ve gazete olacaklarını belirtti.'

HANGİ ÜLKELERDE BASILACAK

En Son Havadis Gazetesi, Türkiye başta olmak üzere Almanya, Avusturuya, Belçika, Hollanda, İsviçre ve Iskandinav ülkelerinde okurlar ile buluşacak. Gazete ücretsiz olarak dağıtılacak.

SOSYAL MEDYA HESAPLARI

Web: www.ensonhavadis.com

Twitter: @ensonhavadiscom

Facebook: www.facebook.com/ensonhavadiscom

Kaynak: Scandinavianagency.com

Son Dakika Güncel En Son Havadis Gazetesi Çıkıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement