Erdek Hayvan Barınağına İnceleme - Son Dakika
Yerel

Erdek Hayvan Barınağına İnceleme

Erdek Hayvan Barınağına İnceleme

Barınakta sokak hayvanlarının "açlıktan fare yedikleri" şeklindeki iddialar üzerine Balıkesir Doğayı, Hayvanları Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanı Biçer, incelemelerde bulundu.

10.09.2014 15:39

Balıkesir Doğayı, Hayvanları Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanı Belkıs Biçer ve yönetim kurulu üyeleri, Erdek Belediyesine ait hayvan barınağında bulunan sokak hayvanlarının "açlıktan fare yedikleri" şeklindeki iddialar üzerine barınakta incelemelerde bulundu.

Sonrasında gazetecilere açıklama yapan Biçer, hayvan barınağındaki görevlilerin hayvanlarla ciddi şekilde ilgilenmediklerinin tespit ettiklerini belirtti. Bir çok hayvanın bakımsızlıktan ve açlıktan halsiz düştüğünü dile getiren Biçer, şunları kaydetti:

"Hayvanlar aç, yanımızda getirdiğimiz yiyecekleri ilk etapta barınakta bulunan hayvanlara dağıttık. Güçsüz ve hasta hayvanların ayrı tutulması gerekirken, bunun böyle yapılmadığını tespit ettik. Burada korkunç bir manzara vardı. Çok sayıda hayvan uyuz ve hastalıklı. Barınakta  sorumlu 1 veteriner, 1 tekniker ve 3 işçi olması gerekirken tüm bu işlerin bir işçiye yaptırılmaya çalıştığını tespit ettik.  Bakım alanları pislikten geçilmiyor. Hayvanları Koruma Kanunu Erdek Hayvan Barınağında uygulanmamış." - Balıkesir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Erdek Hayvan Barınağına İnceleme - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Belkıs BİÇER: Ey insan oğlu bunların burada olması sizlerin suçu Allah inanırsınız allah her canlıya canını allah verir dersiniz ama zehirlersiniz yok edersiniz bu allah karşı gelmek değilmi senin yarattığın insandan başka canlıyı keseriz zehirleriz öldürürüz bu nasıl bir inanç. . . . Yaradandan ötürü severim dersiniz ama neyi seversiniz bu da aşikar yazıklar olsun bir kez daha inasanlığımdan utandım. . . . . Bunları bu duruma getiren tel örgüler arkasında pisliklerin üzerinde acı içinde ölmesi bizlerin suçu bakında azcık inasan olun. . . 0 0 Yanıtla

Advertisement