Ermenistan, Azerbaycan'daki Yerleşim Birimlerini Bombaladı - Son Dakika
Dünya

Ermenistan, Azerbaycan'daki Yerleşim Birimlerini Bombaladı

Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Ermenistan Silahlı Kuvvetleri'nin Azerbaycan'daki bir kent merkezini ve köyü top ve füze atışlarıyla bombaladığını duyurdu.

26.04.2016 10:27  Güncelleme: 11:05

Azerbaycan Savunma Bakanlığı açıklamasında, bugün 01.05 ile 04.25 saatleri arasında Terter kenti ve Kapanlı köyünün Ermenistan ordusu tarafından top ve füze ateşine tutulduğu bildirildi.

FÜZE VE TOP ATIŞLARI

Açıklamada, Ermenistan ordusunun 82 ve 120 milimetrelik havan topları, 122 milimetrelik D-30 obüs topları ve BM-21 reaktif füze sistemleri kullandığı belirtildi.

AZERBAYCAN DA KARŞILIK VERDİ

Azerbaycan ordusunun da karşılık verdiği ve Ermenistan ordusuna ait askeri hedeflere darbe indirildiği kaydedildi. Cephe hattında bundan sonra meydana gelecek herhangi bir olayda sorumluluğun Ermenistan askeri-siyasi yönetiminde olacağı vurgulandı.

Ermenistan, Azerbaycan\'daki Yerleşim Birimlerini Bombaladı
Kaynak: AA

Son Dakika Dünya Ermenistan, Azerbaycan'daki Yerleşim Birimlerini Bombaladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Bawer: Allah ermeni kardeşlerimizi korusun 7 37 Yanıtla
    hasan: çoluk cocuk katillerinin neyini korusun. iyi düşünün bey efendi. 0 0 hasan: katillerimi 0 0
  • 47 ZELZELE 47: helal sana ermenistan..bu faşistlerin haddinden iyi geliyorsun.. 4 26 Yanıtla
  • 66: beşar esad ,Saddam Hüseyin ,Hüsnü Mübarek ve diğer islam dünyasındaki kana bulanan ülkeler bunlara gelince hükümetimiz aslan kesildi ama yıllardır Türk katliyamı yapan Ermenilere gelince sessiz neden sesleri Ermenilere değilde diğerlerine gür çıkar nede olsa hükümetin çoğunluğu ermeni kökenli nede olsa çoğu Müslüman görünümlü ermeni 0 13 Yanıtla
  • hüso: ARTIK TEK MİLLET TEK DEVLET OLMA ZAMANI GELDİ.NE BEKLİYOR BÜYÜKLERİMİZ.İNSAN DÜŞÜNDÜĞÜ ZAMAN BİLE GURUR DUYUYOR.ERMENİ KİM pekeke kim.KIYIDA UFAK BALIKLA OYNAMAYA GEREK YOK .BÜYÜK DENİZLERE AÇILMALI.DAHA BÜYÜK DÜŞÜNMELİ .TEK DEVLET TEK MİLLET, 6 2 Yanıtla

Advertisement