Eski Ekonomi Bakanı Çağlayan Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Eski Ekonomi Bakanı Çağlayan Açıklaması

Eski Ekonomi Bakanı Çağlayan Açıklaması

"Siz bunu iyi tanırsınız. Ne olduğuna karar vermedi.

25.03.2014 21:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eski Ekonomi Bakanı ve AK Parti Mersin Milletvekili Zafer Çağlayan, "Siz bunu iyi tanırsınız. Ne olduğuna karar vermedi. Eskiden solcuydu, şimdi Cumhuriyetçi oldum diyor, geçen gün de "Bozkurt Kemal" olmuş. Ne olacağına karar ver Kılıçdaroğlu, sen nesin ne, çık da söyle bakalım bu millete" dedi.

Çağlayan, merkez ilçe Toroslar'da düzenlenen mitinge yaptığı konuşmada, yerel seçimlerin normal bir seçim olmaktan çıktığını ifade ederek, milli iradeye sahip çıkma seçimi olduğunu belirtti.

AK Parti'nin 2011'deki genel seçimler öncesinde Mersin'de 3. parti olduğunu hatırlatan Çağlayan, "Sayın Başbakanımız beni Mersin'e görevlendirirken siz, doğulu, Güneydoğulu ve Kürt kardeşlerime güvenerek emanet etti ve sizler de Allah razı olsun beni Başbakanımıza karşı mahcup etmediniz. Hep birlikte AK Parti'yi Mersin'de şampiyon yaptınız" diye konuştu.

Çağlayan, Türkiye'nin birlik ve beraberliğine karşı çıkanların, 17 Aralık operasyonlarıyla çözüm sürecini baltalamak istediklerini ifade ederek, "Ama evelallah, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan olduğu müddetçe bizler, kefenini giymiş, Allah'tan başka kimseye verecek hesabı olmayanlar var olduğu sürece, bu çözüm süreci sonlanmadan sonuna kadar devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun operasyonları yapanların peşine takıldığını anlatan Çağlayan, şöyle devam etti:

"Siz bunu iyi tanırsınız. Ne olduğuna karar vermedi. Eskiden solcuydu, şimdi Cumhuriyetçi oldum diyor, geçen gün de "Bozkurt Kemal" olmuş. Ne olacağına karar ver Kılıçdaroğlu, sen nesin ne, çık da söyle bakalım bu millete yarın, öbür gün şaşırıp AK Parti'ye gelirse biz onu kapıdan içeriye asla sokmayız, bizim yalancılarla işimiz olmaz."

Kılıçdaroğlu'nu eleştiren Çağlayan, "Bakın buradan söylüyorum, sen hırsız mı görmek istiyorsun, aynaya bak aynaya, kendini görürsün sen. Sen yolsuz mu arıyorsun, yolsuzluk mu arıyorsun? Dön CHP'li belediyelere bak, yolsuzlukları orada görürsün. Çıkmış, hırsızlıktan yolsuzluktan bahsediyor. Be mübarek, bu ülkede hırsızlığın ve yolsuzluğun patenti CHP'dedir, başka yerde arama."

Çağlayan, konuşmasının ardından bir kahvehaneye girerek, vatandaşlarla sohbet etti. - Mersin

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Eski Ekonomi Bakanı Çağlayan Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement